Portrete 3D facute din suruburi! Vezi in GALERIE FOTO ceva cu totul deosebit

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 06:50

Andrew Myers, unul dintre cei mai sculptorii moderni, acesta specializandu-se pe sculpturi 3D, dar nu orice fel, ci unele facute cu suruburi.

Operatiunea este destul de dificila, baza sculpturii este un placaj pe care se ataseaza manual in jur 10.000 de suruburi. Myers nu se bazeaza pe niciun software care sa-l ghideze, totul se face din ochi. "Eu consider ca aceasta este o sculptura traditionala, toate suruburile mele sunt la adancimi diferie", a spus artistul.

Cea mai provocatoare parte este a acestui proces este atunci cand incearca sa scape de desenul creionat pe placaj, fiecare portret are suburile pictate in asa fel incat sculptura sa arate real.
Daca te vei uita la galeria foto vei observa ca se intampla ceva cu totul magic atunci cand te uiti dintr-un anumit unghi. Deschide fotografiile de mai si ii poti vedea operele de arta.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.