Posibilă împăcare între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp: „Probabil am fost suflete pereche. O să facem cumva”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 05 aug 2023, 11:47

Posibilă împăcare între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp?

 
Sursa: Facebook/AnaMaria Prodan-Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a recunoscut că Laurențiu Reghecampf a fost cea mai mare iubire a ei și a vorbit în legătură cu o posibilă împăcare între ei.

Întregul proces de divorț nu este încă finalizat, iar sexy impresara a vorbit despre ce ar însemna o posibilă împăcare între ea și Reghe.

Ce a spus Anamaria Prodan despre Reghe

Deși despărțirea dintre cei doi nu a fost una deloc amiabilă, acum se pare că lucrurile nu mai sunt atât de precipitate, iar cei doi sunt dispuși să facă pace. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a recunoscut că Reghe a fost marea ei iubire și nu îl poate uita atât de repede. 

Citește și: Anamaria Prodan, săgeți către fostul soț: „Nu vei putea construi un regat” Impresara a postat totul pe rețelele de socializare

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Da! (n.r. a fost marea ei dragoste) Eu pe Laurențiu l-am iubit enorm și în sufletul meu va avea pentru totdeauna partea lui, pe care nimeni nu o va mai atinge.

Toate amintirile noastre frumoase rămân acolo. Faptul că mi-a dăruit acest copil minunat pentru mine înseamnă foarte mult și o să cântărească mai mult decât lucrurile urâte pe care le-a făcut. Așa vreau eu, am puterea să înclin balanța cum vreau eu!”,
a spus aceasta. 

Cei doi s-ar putea împăca?

Se pare că sexy impresara a vorbit și despre o posibilă împăcare între cei doi, iar reacția sa a fost una pozitivă și a spus că destinul va hotărî dacă ei chiar sunt suflete pereche, așa cum considerau pe vremuri. 

Citește și: „Consider că este și greșeala mea” Ce a făcut Anamaria Prodan în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf! Noi detalii au ieșit la iveală

„Acestea sunt niște lucruri pe care doar Dumnezeu le știe. Nici nu aș vrea să spun vreodată da sau nu pentru că eu cred în destin foarte mult. Cred că venim pe lume cu ceva foarte bine stabilit.

Habar nu am ce se va întâmpla. Da, îl avem exemplu pe nașul meu, pe Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu. Dar asta se întâmplă la un milliard de vieți, cred. Nu știu, da, noi vorbeam că suntem suflete pereche, de asta avem și soulmate forever. (n.r. un tatuaj) Probabil că am fost suflete pereche și într-o altă viață o să facem, cumva, dacă am fost într-adevăr, să fim perfecți!”,
a declarata Anamaria Prodan, potrivit  Ego.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.