‘Possession’, un remake de Joel Bergvall şi Simon Sandquist

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:59

William B.Davis, specialist în hipnoză, în "Possession".

‘Possession’ este noul film în care îl putem vedea pe William B.Davis în rolul unui specialist în hipnoză, alături de Sarah Michelle Gellar şi Lee Pace. Regizat de Joel Bergvall şi Simon Sandquist, filmul este un remake după filmul japonez ‘Addicted’ de Young-hoon Park.

Pelicula este o dramă psihologică în care Sarah Michelle Gellar joacă rolul unei femei disperate, Jess, când soţul ei, Ryan (Michael Landes), şi cumnatul ei, Roman (Lee Pace), au un cumplit accident de maşină.

Cei doi fraţi ajung în comă la spital, cu şanse minime de supravieţuire. Când Roman se trezeşte, susţine că el este soţul ei. Cu timpul, Jess încearcă să se convingă asupra faptului că spiritul fratelui ei sălăşluieşte în corpul cumnatului. Sau se petrece altceva mai sinistru?

Producţia va fi lansată pe 18 ianuarie în cinematografele americane.
 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.