Post de politie, urmarit de blesteme! Cel putin patru politisti au murit in circumstante bizare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 15:40

Localnicilor din Supuru le este frica sa vorbeasca de blestemul care a cazut asupra postului de politie de la ei din sat.

Nu mai putin de patru sefi de post si-au pierdut viata in ultimii 12 ani din cauze cel putin bizare. Nici nu se instalau bine in post ca li se intampla ceva rau. 

Doi dintre ei, de imina rea spun localnicii, au facut infart in moduri cat se poate de ciudate. Un altul, de numai 30 de ani ar fi murit de cancer, la numai cateva luni dupa ce a fost diagnosticat, desi majoritatea bolnavilor pot traii ani buni cu aceasta boala.


Satenii dau vina de cele intamplate pe locul unde a fost construit postul de politie: un fost cimitir al bisericii. De cand s-a raspandit zvonul ca orice agent care calca pragul postului de politie va fi urmarit de ghinion, putini au fost cei care s-au mai incumetat sa preia functia. Actualul sef de post, a fost bolnav in urma cu cativa ani si a fost nevoit sa se retraga din serviciu, insa...





 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.