Posteaza poze sexy pe Facebook, dar nu te grabi sa o judeci! Observi ce are pe picior? Motivul pentru care face asta e emotionant!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 21:35

Tanara din imaginea alaturata atrage o multime de like-uri cu pozele pe care le posteaza pe retelele de socializare, insa povestea pe care o ascunde este si mai impresionanta.

Rachelle Friedman Chapman, acum in varsta de 29 de ani, a avut in urma cu 5 ani parte de un eveniment care i-a schimbat viata pentru totdeauna. Ea a ramas paralizata chiar inainte de propria nunta, la petrecerea burlacitelor, cand o prietena a vrut sa faca o gluma si a impins-o intr-o piscina.

Din nefericire Rachelle s-a lovit cu capul de marginea acesteia, iar acum nu isi mai poate misca corpul de la solduri in jos.

Nu s-a lasat insa invinsa de acest necaz.

Desi a ramas imobilizata pentru tot restul vietii in scaunul cu rotile, si-a continuat viata si a incercat sa traiasca normal. Nu isi considera vinovata prietena pentru ce s-a intamplat, s-a casatorit cu logodnicul ei si a devenit chiar mama.

Recent, ea a acceptat sa realizeze mai multe pictoriale provocatoare in lenjerie intima. Nu a facut-o insa pentru bani, ci pentru a demonstra tuturor ca oamenii cu handicap fizic nu sunt urati.


"Vreau ca toti cei care sunt in situatia mea sa nu se mai simta urati. Suntem si noi oameni normali, fix ca toti ceilalti, suntem frumosi. Nu trebuie sa ne ascundem, nu trebuie sa ne fie rusine, putem duce o viata normala, la fel ca toti ceilalti", spune ea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 

Taguri: