POSTERIORUL unei celebritati face ravagii! Are doi copii si e desemnata una din cele mai sexy femei din lume VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:48

Va cam ploua in gura, nu-i asa domnilor?! Cine credeti ca este focoasa, care a avut curajul sa poarte pantaloni mai scurti decat boxerii?

 Ei bine… posteriorul obraznic apartine superbului model brazilian Adriana Lima! Aceasta tinuta de scandal, pe care a purtat-o zilele trecute in Miami, a cauzat accidente in trafic! Ulalalalaa. Celebrul model al casei Victoria’s Secret este femeia aproape perfecta, care n-are pic de celulita, cu toate ca a implinit 31 de ani si a devenit mama pentru a doua oara in luna octombrie a anului trecut! Arata SUUPER si nu ne miram ca a fost inclusa in Topul revistei People, al celor mai sexy eve din LUMEE! Focoasa brazilianca este maritata cu fostul star NBA Marko Jaric, caruia i-a daruit doua fetite: Valentina
si Sienna! Asa…da!

De la fetita cuminte… la adolescenta rebela! Paris Jackson, fiica regretatului Michael Jackson, s-a transformat in fata rea de dupa blocuri! Si-a tuns parul si a adoptat o freza PUNK, poarta tricouri taiate cu foarfeca, iar pe spate se intrevede un tatuaj uriaas. In plus, odata cu implinirea varstei de 15 ani, Paris a facut o alta schimbare majora, in viata ei. A reluat legatura cu cea care i-a dat viata: Debbie Rowe.
Se pare ca cele doua sunt acum extrem de apropiate si ca Debbie isi face atributiile de mama, in adevaratul sens al cuvantului!/ Schimbam registrul si va prezentam o vedeta, care la 40 de ani are un posterior perfect! In timp ce proba un costum de baie, actritei Gwyneth Paltrow i s-a spus ca are funduletzul mai sexy decat al unei stripteuze de 22 de ani! Secretul posteriorului apetisant l-a dezvaluit in propria carte “It’s All Good”, care contine 170 de retete delicioase.
Actrita consuma doar faina fara gluten, oua de rata, miere de Manuka, fulgi de quinoa (chinoa) si bea doar apa de cocos! Totul o costa cam 300 de dolari pe zi! Daca nu ea, atunci cine?/ De la Paltrow ajungem la Beyonce si Jay Z, unul dintre cele mai stabile cupluri din industria muzicala! Cei doi chiar nu s-au saturat unul de celalalt si se iubesc cu foc de mai bine de zece ani! Zilele trecute au sarbatorit CINCI ani de casatorie! Au petrecut in Cuba alaturi de fetita lor, Blue Ivy Carter si de cele doua bunici! Se cuvine
sa le uram si noi “La multi ani!”, nu-a asa?!

Ultimele aparitii ale lui Kim Kardashian demonstreaza ca vedeta de reality-show mai are putin si se transforma! S-a ingrasat in sase luni de sarcina cu aproape 30 de kilograme, care s-au pus mai ales pe posterior, astfel ca biata Kim zici ca are o perna bagata in pantaloni! Sanii sunt si ei ca doi pepeni copti, iar talia e cat un continent.
Multe tabloide o aseamana cu o balena!! Si totusi ea nu este singura vedeta, care a ajuns sa fie asemuita cu un animal! Spre exemplu, despre Sarah Jessica Parker s-a zis ca aduce izbitor cu un caaal, Rihanna se trage din familia lamelor, iar Nicki Minaj poate concura la frumusete cu o oaie australiana!