Postul OTV, fenomenul media care l-a facut celebru pe Dan Diaconescu

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:03

In cei doar cativa metri patrati ai Televiziunii Poporului aveau sa-si faca loc subiecte nemaivazute in direct si in exclusivitate.

Dan Diaconescu si-a trait momentele de glorie in celebra garsoniera din Piata Romana. Asta ca sa nu mai vorbim de personajele nastrusnice care tineau zi si noapte telespectatorii cu sufletul la gura si ochii tinta la televizor. Ramaneti alaturi de noi pentru ca nici nu stiti ce pierdeti!

Senzational, in direct, in reluare, in exclusivitate, zi si noapte, Dan Diaconescu a facut maraton la televizoarele color ale romanilor.

A promis ca va revolutiona televizunea si a reusit. A devenit celebru si bogat dupa ce a deshis celebrul OTV.

In garsoniera mica si inghesuita din Piata Romana, avea sa isi faca loc, in timp, tot felul de personaje: presedinti de stat pusi la aceeasi masa cu paranormali de serviciu, travestite cu dansatoare amatoare, ghicitoare si prezicatoare vorbind despre apocalipsa sau viitorul Romaniei, totul culminand cu lautari si tomberoane in care, din cand in cand, mai era aruncat prezentatorul rau de gura.

Asa s-au scurs ani buni din viata domnului Dan, timp in care romanul n-a pus geana pe geana, s-a culcat cu domnul Dan si tot cu el s a trezit. Ce incepea in direct, continua in reluare, Diaconescu era neobosit, omul bun la toate, vorbea la televizor ca radioul- de la politica si scandaluri pana la retete de gogosi.

##VIDEO133797##

Cand se fura mireasa, nuntasii nu intrau in panica, stiau ca sigur e la OTV si se intretine cu domnu Dan in emisiune.

Disparitia Elodiei avea sa transforme Televiziunea Poporului in cea mai urmarita din tara. Seara de seara, aveau sa fie transmise noi episoade si inventate noi scenarii din telenovela „Elodia nu-i moarta, dar nimeni n-o gaseste”. De la procurori, politisti si pana la specialisti inventati peste noapte, cu totii aveau ceva de spus. Ore intregi, dezbateri aprige care tineau cu sufletul la gura milioane de romani.

Rand pe rand, in garsoniera de la etajul cinci, la aceeasi masa cu mogulul de la Caracal apareau tot felul de femei care sustineau ca intra in transa si merg pe lumea cealalta ca

s-o scoata pe Elodia din pamant, din iarba verde. Cu ochii lipiti de televizor, scuipandu-si in san, romanul uita de toate necazurile, urmarea siderat cum moarta devenea vie, doar la domnu Dan in platou.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot aici aveau sa se lanseze in lumea mondena Ogica, Magda Ciumac si

celebrul Tolea, un fost jucator la loterie, un bataus care avea sa sfarseasca in puscarie si a lui sotie cu miscari de cadana. Veleitatile de moderator care mirosea scandalul de la o posta l-au facut celebru pe Diaconescu.

De la masa transparenta, Diaconescu avea sa viseze cu ochii deschisi, ziua in care va atinge succesul, asa ca, incet incet, garsoniera a devenit neincapatoare pentru orgoliile fostului ziarist plecat din Caracal si devenit un adevarat patron.

Cand si-a schimbat locul, parca si-a schimbat norocul. Dan Diaconescu a dat garsoniera pe un sediu modern, ca sa nu mai rada lumea ca face televiziune de apartament. Marire si decadere. Cand credea ca l-a prins pe Dumenzeu de picior, la usa noului sediu al lui Diaconescu avea sa bata, intr-o buna zi, mascatii.

Trei zile, atat a stat dupa gratii, dupa care s-a reintors in locul care il facuse celebru, la Televiziunea Poporului, dar nimic nu a mai fost la fel. Ghinioanele s-au tinut lant de capul celui care „otevizase” Romania.

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.