„Pot să fiu mai liniștit aici” Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Cine l-a vizitat pe afacerist

Author: Laura Macovei
Actualizat: 06 oct 2023, 16:03

„Pot să fiu mai liniștit aici” Cum se simte Irinel Columbeanu la azil

Sursa: Captură YouTube

Irinel Columbeanu a fost invitat la „Fiță cu Adiță”, unde a vorbit despre viața la azil. La vârsta de 66 de ani, Irinel Columbeanu a suferit un AVC, iar sănătatea sa este una precară.

Omul de afaceri, Irinel Columbeanu, a fost invitat la „Fiță cu Adiță”,  însă de data aceasta într-un cadru mai aparte.

Irinel Columbeanu a ajuns la azil

Dată fiind starea sa de sănătate precară și de faptul că necesită îngrijiri medicale amănunțite, Irinel Columbeanu s-a retras la azil, unde spune cu sinceritate că este liniștit. Acesta spune că a mai primit vizite și așteaptă și ca fiica sa să vină să îl vadă.

Citește și: De ce a falimentat, de fapt, Irinel Columbeanu. Afaceristul a dezvăluit de unde i se trage ghinionul: „Cred că l-am deranjat foarte tare”

„Veneam în fiecare zi aici. Pot să fiu mai liniștit aici. Asta e ceea ce am căutat. M-a vizitat fosta iubită, Oana și sper să mai primesc niște vizite.

Am vorbit cu Irinuca și Monica.

Am comunicat în acest mod scris și verbal cu amândouă, știu că sunt aici și poate mă vor vizita
”, a spus acesta în cadrul emisiunii.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Irinel Columbeanu se confruntă cu multe probleme de sănătate

Irinel Columbeanu a trecut prin momente grele, după ce în luna februarie a acestui an a suferit un AVC.

Episodul nu a venit fără consecințe, astfel că acum, afaceristul se confruntă cu dificultăți de vorbire și unele probleme la ochiul drept.

Citește și: Cu ce se ocupă Ramona Gabor în Dubai! Cine este bărbatul secret din viața ei: ”Am inima plină de iubire”

Mai mult, omul de afaceri spune că suferă și de pierderi de memorie, dar urmează un tratament pentru a ține totul sub control. 

„Doamna psiholog a venit dânsa la mine și mi-a adus niște medicamente pentru memorie. Am început să uit, am multe lucruri pe cap. Iau mult tratament pentru asta, pentru memorie, și niște vitamine. Altă afecțiune nu am, sunt ok.  Cel mai mult îmi lipsește o asistentă, nu una medicală, în ceea ce privește numeroasele probleme pe care le am pe cap. Pe unele am început să le mai și uit, să le încurc.

De exemplu, mi-ar fi fost foarte utilă o doamnă, o domnișoară, care să mă fi ajutat să țin evidența tuturor lucrurilor pe care le-am discutat astăzi”, spunea Irinel Columbeanu, în urmă cu ceva timp.

 


În a doua parte a ediției de miercuri din „Casa iubirii”, Bogdan a chemat-o pe Denisa în camera roșie. Acolo, el i-a explicat că nu pot avea ceva mai mult, decât o relație de prietenie, iar fata a răbufnit.