“Pot sa mor daca deschid o carte”. MARTURIILE INCREDIBILE ale unei tinere care sufera de o forma rara de alergie

Editor: Bogdan Mihai Author: A.D.
Actualizat: 14 oct 2020, 21:55

O studenta emineta a fost nevoita sa renunte la facultate din cauza unei forme rare de alergie care i-ar putea pune viata in pericol.

Kirsty Ashman, o tanara studenta in varsta de 22 de ani din Marea Britanie, este alegica la praf, polen, gips sau var, iarba, dar si la blana sau par de animale. De cand s-a inscris la universitate a avut surpriza sa constate ca este alergica si la praful de carti, in special cele vechi sau manuscrise.

Studentia nu i-a adus nopti pierdute si distractii cu mult alcool cum se practica la aceasta varsta prin campusurile universitare, ci nu mai putin de 15 crize severe de astm si multe internari in spital.



Aproape de ficare data dupa ce citea o carte, trebuia sa se interneze in spital. Salile de lectura devenisera un cosmar pentru ea. S-a mutat la alta universitate, insa, crizele severe de astm nu au incetat. In cele din urma a fost nevoita sa renunte la universitate, dar si visul ei de a deveni profesoara de limba engleza.

" Este foarte dificil pentru mine sa fac lucruri normale.

Incerc sa ma feresc de lucrurile la care as putea sa fiu alergica, insa uneori situatia scapa de sub control. Eram atat de dornica sa termin facultatea si sa-mi iau licenta, insa a trebuit sa pun sanatatea pe primul loc
", a declarat Kirsty Ashman pentru Daily Mail.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.