Poti avea doar pentru tine un tren integ! CFR calatori inchiriaza garnituri pentru oricine VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:42

V-ati gandit ca ati putea avea pentru cateva zile un tren numai al dumneavoastra?

Ei bine, acum puteti inchiria unul de la CFR Calatori. Ce trebuie sa faceti si cat costa, pentru a-l avea la dispozitie, aflati acum.

De la companii mari pana la persoane cu portofelul gros, care nu se uita la bani cand vine vorba de distractie, oricine poate plati pentru o experienta personala inedita! Si pentru a va simti cat mai confortabil in excursia planuita, aflati ca va puteti compune singuri trenul.
Puteti alege de la tipul de locomotiva pana la vagoanele restaurant, bistro sau cusete.

Si sa nu credeti ca nu sunt doritori; ce-i drept mai multi straini decat romani, insa cererea este in crestere si la noi! Pentru o petrecere speciala, doamna Ramona n-a vrut nici trenul regal si nici pe cel al lui Ceausescu. Si-a inchiriat un tren personalizat pentru un grup de 70 de turisti germani care au vrut sa viziteze Romania, altfel.


Pana in prezent CFR Calatori si-a rotunjit binisor veniturile: au castigat aproape 200.000 de mii de euro din inchirierea acestui tren! Iar pasii sunt simpli de urmat. Completati o cerere si o trimiteti cu 30 de zile inainte la CFR Calatori. Urmeaza o intalnire fata-n fata pentru a se stabili traseul, componenta trenului si tariful. Simplu, nu?