Poti face bani atunci cand e criza? La 28 de ani are o afacere DE SUCCES

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 11 oct 2020, 13:40

Poti face bani atunci cand lumea intreaga e in criza? Nu va grabiti cu raspunsul.

Mai bine haideti sa o cunoasteti pe tanara care transforma un euro in trei! Ea este dovada vie ca daca vrei, poti! Sa o lasam sa se prezinte: "La 28 de ani, o mica afacerista. Care a inceput, in urma cu trei ani, cu un salon si acum m-am extins in toata tara".

N-au fost nici multi si nici bani cazuti din cer. Dar, Dana a reusit cu doar 30.000

de euro. E drept ca studiile o calificau pentru alta meserie, dar pasiunea a invins.

"Am terminat psihologia, mi-a placut, dar am fost atrasa de beauty, de aceea am fost model in facultate. Faptul ca am terminat o facultate de psihologie m-a ajutat sa inteleg mai bine clientii  si sa ma apropii de ei".

In plina criza financiara, si-a deschis un centru de infrumusetare! Si, ca sa-l puna pe picioare, a fost pe rand si femeie de serviciu, si operator, si manager.
Dar, odata ajunsa la un anumit nivel, a aflat pe propria piele cat de mult conteaza imaginea de femeie de afaceri!

"Inainte, ma imbracam dupa cum pofteam. La inceput, lucruri simple, de zi, nu foarte elegante. Erau lucruri pe care le purtam zilnic...".

Tine la eticheta ca la ochii din cap! Stie cat de important este luxul in lumea afacerilor dar, asta nu inseamna ca a uitat sa aprecieze valoarea morala a celor din jur! "La inceput este foarte important sa ai un sprijin atat financiar, dar si moral(…)".


Astazi, este in masura sa dea si sfaturi de moda. "Se poate purta un pic sexy atunci cand mergi la o intalnire. Cu siguranta. Sa nu fie exagerat, dar elegant. Pana la urma, am 28 de ani ani si profit de varsta mea ca orice femeie tanara!".

Dana Vlascianu se caracterizeaza fara falsa modestie, astfel: "femeie tanara care a muncit foare mult, care a facut sacrificii, fara viata personala care spera sa ajunga mai departe".


Frumusetea nu este cea mai importanta garantie a succesului, ci implicarea suta la suta in proiect! Nu a fost usor deloc. Dar, rezultatele au aparut. Si in 4 ani, afacerea ei a ajuns la 1.000.000 de euro. Ceva, insa, pare sa-i lipseasca: "Viata sociala, timp pentru prietene. Momentan, lucrez la partea asta".
##VIDEO105834##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii