Poti recunoaste vedetele dupa semnele de nastere sau cicatricele de pe corpurile lor?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:27

Multe vedete de la noi au ramas cu cicatrice adanci, in urma unor interventii chirurgicale estetice, a unor rani din copilarie sau a unor accidente. Aceste semne vor ramane vizibile pentru totdeauna pe pielea lor!

Un celebru artist de la noi are o cicatrice de toata frumusetea tocmai pe gat! Oare va puteti da seama la cine ne referim, privind doar semnul? Aceasta cicatrice de zece centimetri i-a ramas in urma unei operatii la arterele carotide. Ei bine, Dan Bittman este posesorului semnului.

Poarta fuste si rochii scurte, semn ca cicatricea de pe picior nu reprezinta un complex pentru ea. Artista nu ascunde semnul obtinut in urma unei cazaturi zdravene, din timpul unui dans.

Pe net, exista totusi poze in care cicatricea nu apare. Oare cine ba are, ba nu are cicatrice?Pai, Andreea Balan.

Niciun alt semn nu da de gol o operatie estetica mai bine decat cicatricile. Doamna din imagini si-a facut sigur o interventie chirugicala la sani. A capatat silicoane, dar si semne. Cine sa fie posesoarea? Vica Blochina.

Daca nu au cicatrice, au semne distinctive din nastere! Aceasta bruneta cu trup de model are pe piciorul stang o pata neagra de toata frumusetea.
Ghici, ghicitoare, cine-i? Ei bine, da. Malvina Cservenski este vedeta mereu imbracata dupa ultima moda, care are un semn de nastere la purtator.

O alta diva de la noi si-ar dori sa scape de un semn, insa nu are cum. Negul de pe nas al Andreei Raicu in realitate exista, insa in pictoriale dispare. Vadit deranjata de existenta lui, diva il sterge din poze, cu ajutorul unor programe fotografice.
Crede ca ne pacalestee.

Am descoperit chiar si un barbat din showbizul nostru care este deranjat de semnul lui distinctiv. Radu Valcan isi tot acopera cu fond de ten si incearca sa-si mascheze in fotografii o alunita mare situata chiar pe frunte, intre sprancene. Nu stim de ce face asta, caci doamnele sigur il considera si mai fermecator cu acea alunita.
##VIDEO118626##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.