Poti sa-i refuzi? Iata ce fac un grup de ursi pe sosea

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

Nu e pentru cine se nimereste ci pentru cine indrazneste! Iar despre ursii acestia se poate spune orice numai ca nu sunt indrazneti, nu.

Camioanele parca le-au devenit prieteni. Ce si-or spune fiarele iesite din padure: "A! Uite o masina pe sosea. Vine prinzul!". Daca prima nu a fost cu noroc sa incercam la a doua. Aici, ochii mei mari si rugatori, trebuie sa aiba succes. Si, ura! Iata mancarea mult asteptata. Sa o savuram in liniste.

Dar ceea ce urmeaza este mai mult decat v-ati fi putut imagina. Mama urs isi invata si puiul cum sa obtina ce vrea.

Se lasa chiar mangaiata de parca ar fi venit direct la circ si nu din padure.

Instinctul de salbaticiune n-o paraseste insa nici o clipa. Omul insa nu se teme ci ii ofera sticla. Iar ursoaica se serveste! Sunt si ursi care sfideaza orice si cer cu mana, pardon, cu laba intinsa. Si daca o intalnire cu un urs, doi, mai merge, ce-ati zice de 3 ursi pe sosea!

Iata-i cum se indreapta tacticosi spre masina de unde stiu ca vor primi delicasele.
Ba chiar fac si spectacol. Mancare, bautura, parca ar fi raiul ursilor descurcareti. Totusi, aceste imagini sunt de privit si nu un exemplu. Chiar daca si la noi ursii coboara mai ales in anotimpul rece si cersesc mancare.
##VIDEO81402##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.