POTOP asupra Romaniei! Ploile au facut PRAPAD in tara VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:56

A plouat fara incetare noaptea trecuta in aproape toata tara. Sute de gospodarii au fost inundate, drumurile au fost distruse iar oamenii s-au vazut neputinciosi in fata naturii care s-a dezlantuit furioasa asupra lor.

A plouat atat de mult incat unele strazi din orasul Buhusi s-au transformat in adevarate rauri. Speriati, unii oameni au iesit cum au putut din locuintele inundate si nu isi mai pot stapani lacrimile de durere. Din cauza ploii torentiale si soselele au fost inundate, iar traficul a fost aproape bogat mai bine de jumatate de ora.

 

Si in judetul Neamt ploile au adus numai necazuri. Un tren cu 100 de pasageri a ramas blocat pe calea ferata din cauza apelor care au acoperit sinele.

 

Apa a navalit cu putere si in casele oamenilor. 70 de litri de apa pe metru patrat au cazut si in Vaslui in doar cateva zeci de minute.

 

Aluviunile aduse de apa de pe versanti au infundat santurile si au facut ravagii in gospodariile oamenilor. De frica ape;or o batrana s-a urcat in pod.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Potop

si in judetul Braila. Apele au inundat zeci de case si drumuri. In judetul Buzau, cea mai grava situatie a fost in comuna Viperesti, unde viitura a acoperit calea ferata si a inundat un cartier. Pompierii chemati in ajutor nu au avut cum sa intervina cu motopompele din cauza ploii care nu se mai oprea.

 

In judetul Caras Severin cel mai grav a fost lovit satul Sutca, unde apa a intrat in 30 de case si a ravasit peste 80 de gospodarii.

 

Sute de pasari de curte au fost luate de ape, gradinile au fost devastate iar fantanile, acoperite de mal. Mai multe drumuri au fost bolcate de bolovani si de copacii care au cazut pe carosabil de pe versanti.

 

DN 57 arata de parca ar fi fost bombardat. Abia se mai zarea asfaltul printre bolovani, crengi si suvoaie.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.