Poveste ca in filme! Ea este femeia care s-a casatorit cu un Massai

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 11 oct 2020, 09:35

Dragostea nu cunoaste granite! in zilele noastre, Ileana Cosanzeana este cea care il cauta pe Fat Frumos pana la capatul lumii. Si nici ca-i mai da drumul cand il gaseste. Urmariti o poveste care mai are cativa ani buni pana sa se incheie cu "au trait fericiti pana la adanci batraneti"!

"A fost dragoste la prima vedere!", zice ea. "Fericirea fiicei mele este mult mai importanta", spune tatal ei. O tanara blonda din Olanda si un Massai din Africa. E  una dintre milioanele de povesti de dragoste din zilele noastre. Distanta si diferentele de tot felul n-au izbutit sa-i desparta, ba dimpotriva.

S-au cunoscut in 2003, iar Carlyin marturiseste ca s-a indragostit de Muterian de cand l-a vazut. "Prima oara am ajuns in Kenya, in 2002.

M-am dus acolo cu parintii mei, intr-o excursie cu familia mea si din acel moment am inceput sa mergem de cateva ori pe an! L-am cunoscut cand eram intr-un stagiu de practica, eram in Kenya de vreo jumatate de an. A fost dragoste la prima vedere!".

"Cred ca am vazut-o prima oara in 2003, dar nu am facut cunostinta atunci. Mi-a placut de cum am vazut-o", recunoaste si tanarul.
Din acel moment, tanara olandeza a facut naveta intre cele doua tari.

"Am venit impreuna in Olanda in 2008 si am inceput sa locuim impreuna(…) Ne-am casatorit anul trecut, in Kenya". Familia lui Carylin l-a acceptat imediat pe massai: "Daca ar fi fost olandez, roman sau kenian, ar fi fost acelasi lucru. Fericirea fiicei mele este mult mai importanta", ne-a spus chiar tatal tinerei.

Cei doi amorezi se gandesc serios sa-si mareasca familia: "Dar, momentan, suntem ocupati cu agentia de turism", ne marturiseste ea.
"Massai este un popor nomad din Kenya, dar si in Tanzania. Inca ne pastram cultura. Acum se poarta haine normale, dar inainte aveau tinute de genul acesta, in care sunt eu imbracat", ne explica el.

Povestea lor de dragoste seamana izbitor cu cea prezentata in filmul "White Massai", ecranizarea unei carti bazate pe fapte reale. De altfel, Carylin a si cunoscut-o pe Corinne Hoffman, autoarea bestseller-ului.

"E vorba despre o doamna din Elvetia, care s-a indragostit de un Massai.
Locuiau impreuna in satul lui, la final s-au despartit, din pacate. Dar este o carte buna, am si cunoscut-o pe autoare".

Cei doi au venit in Romania pentru a promova excursiile in Kenya. Sunt convinsi ca romanii dornici de aventura si experiente unice ar aprecia un safari prin Africa: "Oamenii ar trebui sa vina in Kenya sau in Tanzania pentru peisajele de vis, avem foarte multe animale, multe sunt libere, in natura.
Este o vacanta exotica, avem si multe plaje, nisip alb, hoteluri dragute. Avem zone montane deosebite, pentru oamenii care sunt sportivi. Pot escalda muntii, ca de exemplu Muntele Kilimanjaro".
##VIDEO106315##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.