Poveste de dragoste cu final tragic! Tânără în vârstă de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de propriul iubit, la Sibiu: „Am auzit țipete foarte puternice”

Autor: Diana Bostan

O tânără în vârstă de 21 de ani a fost ucisă la Sibiu

Sursa: Pexels

O tânără în vârstă de 21 de ani a fost ucisă cu bestialitate de iubitul ei sâmbătă, 18 mai, la Sibiu. Vecinii au dezvăluit faptul că cei doi se certau destul de des.

O adevărată tragedie a avut loc la Sibiu, unde o tânără de 21 de ani a fost victima unei crime înfiorătoare. Fata a fost ucisă brutal de partenerul ei în apartamentul pe care acesta îl împărțea cu un coleg de muncă. Evenimentul șocant a lăsat comunitatea în stare de șoc și a declanșat o anchetă a autorităților pentru a elucida circumstanțele acestui act de violență.

Bărbatul și-a ucis partenera cu un cuțit

Ucisă de cel care trebuia să o iubească și să o protejeze. Potrivit observatornews, tânăra de 21 de ani, originară din Brașov, lucra pentru o firmă din Sibiu, unde l-a întâlnit pe cel care avea să îi aducă sfârșitul. În ciuda faptului că erau împreună doar de un an, cei doi se certau destul de des, potrivit declarațiilor vecinilor.

Citește și: El este unul dintre tinerii care au ucis în bătaie un bărbat, în parcul Crângași. Adolescentul poreclit Francis “Beleaua” s-a filmat în timp ce mânuia un baston telescopic

"Se auzea când alergau, când ţipa ea, când vorbea tare, când se certau. Ziceam că sunt tineri, hai să îi lăsăm în pace", a dezvăluit administratorul blocului, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Înainte ca tânărul să-și ucidă partenera, vecinii au auzit zgomote puternice și țipe. Mai mult decât atât, unul dintre vecini a mers și le-a bătut la ușă. Acesta a vrut să afle ce se întâmplă, însă tânăra nu i-a cerut ajutorul.

"Dacă ea cerea ajutor, poate se putea face ceva.

Am auzit ţipete foarte puternice, mobilă răsturnată. Mi-a deschis doar puţin uşa. Băi, ce se întâmplă la voi? Nimic! Şi mi-a închis uşa imediat", a spus vecinul, conform observatornews.

Principalul suspect a fost reținut de polițiști

Conflictul dintre cei doi a escaladat rapid, iar bărbatul s-a repezit asupra tinerei cu un cuțit, luându-i viața pe loc. După actul teribil, individul a dispărut fără urmă.

Ore mai târziu, colegul de apartament al victimelor a descoperit grozăvia și a sunat imediat la poliție. Potrivit anchetatorilor, tânăra în vârstă de 21 de ani avea răni în zona gâtului.

Citește și: O româncă din Italia a fost condamnată la 23 de ani de închisoare, după ce a omorât un om. Tânăra de 29 de ani era îngrijitoarea bărbatului

La scurt timp de la apelul la 112 al colegului de apartament, polițiștii au declanșat o amplă operațiune de căutare a suspectului.

Acesta a fost prins în scurt timp, la aproximativ 30 de kilometri, în stațiunea Păltiniș. Ulterior, individul a fost escortat la sediul poliției pentru audieri. Vecinii afirmă faptul că cei doi tineri ar fi avut probleme legate de consumul de substanțe interzise.

„Se drogau! Nu ştiu, le distrug viaţa drogurile, alcoolul, anturajul.  Un om drogat.... nu ştii ce are în cap", a spus un vecin, potrivit sursei menționate anterior.