Poveste de iubire sfârșită tragic: Raluca a fost ucisă de iubitul ei din cauza geloziei și a lipsei de bani

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 06 mar 2024, 19:56

Poveste de iubire sfârșită tragic: Raluca a fost ucisă de iubitul ei din cauza geloziei și a presiunilor financiare

Sursa: Facebook/Pexels

O poveste de dragoste aparent perfectă a luat o întorsătură tragică în momentul în care o tânără contabilă, Raluca, a fost ucisă cu brutalitate de propriul ei iubit.

Cei doi tineri, care păreau a fi un cuplu solid timp de cinci ani, au picat pradă certurilor aprige și presiunilor financiare, care au avut consecințe tragice.

Raluca a fost ucisă de iubitul ei

În ciuda aparențelor, Raluca și iubitul ei, care lucra în comerț, se confruntau cu datorii mari la bănci și cheltuieli lunare dificile. Presiunea financiară a transformat ceea ce a fost o iubire solidă într-un teren al certurilor și tensiunilor constante.

Fotografiile lor fericite ascundeau realitatea unei relații care s-a degradat treptat în ultimul an.

„Acum vreo săptămână au venit de la apă. Aveau la apă de plată vreo 82, 83 de milioane (n.r. 8.200- 8.300 de lei) şi o fi zis: Dă şi tu bani să plătim", povesteşte o vecină.

Ultimul conflict a fost fatal pentru Raluca, care, în ciuda luptelor interne, nu a cerut niciodată un ordin de restricție împotriva iubitului ei, sperând că relația lor se va îmbunătăți.

Citește și: Care este cauza morții Alexandrei, gravida din Botoșani care a fost lăsată să agonizeze pe holurile spitalului

Descoperirea macabră a fost făcută de mama agresorului, îngrijorată că cei doi nu răspundeau la apeluri. Raluca, în vârstă de 36 de ani, a fost găsită fără suflare în apartamentul lor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Este vorba de o persoană de sex feminin în vârstă de 36 de ani. Conform rezultatului necropsiei, persoana a fost asfixiată prin obstrucţia căilor respiratorii superioare", a transmis Cristiana Petrică, prim procuror al Parchetului Teleorman.

Criminalul s-a urcat în mașină și a fugit, imediat după oribila faptă

După comiterea crimei, agresorul a luat-o la fugă și a petrecut șase ore conducând fără o direcție clară, în cele din urmă fiind prins de poliție la o jumătate de oră distanță de locul faptei.

Citește și: „Identificarea tardivă a victimei”. Șeful Poliției Caracal și alți trei agenți au fost trimiși în judecată pentru modul în care au intervenit în cazul Alexandrei Măceșanu

"Mama bărbatului este cea care a făcut descoperirea şocantă. Îngrijorată că cei doi nu au mai răspuns la telefoane, femeia a decis să vină aici, la apartamentul în care aceştia locuiau.

A găsit-o pe femeia de 36 de ani, în casă, fără suflare. Fiul ei era în continuare de negăsit", potrivit unui reporter Observator.ro

„S-au auzit ţipete! E moartă nora mea, e moartă nora mea! Şi băiatul e de negăsit!", spune o vecină că ar fi spus mama barbatului după ce și-ar fi descoperit nora fără suflare.

La audieri, bărbatul a recunoscut faptele și a fost trimis în arest.