Poveste de viață ca-n filme, în această seară, la “Trăiri alături de Andreea Mantea”. După zeci de ani, o femeie își caută cu disperare sora

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 nov 2020, 14:47

Ediția din această seară a reality-ului “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la 23:15, la Kanal D stă sub semnul emoțiilor și poveștilor impresioante de viață, demne de un scenariu de film.

O femeie își caută cu disperare sora, după zeci de ani și încercări repetate, dar eșuate în a o regăși. Despărțite în primii lor ani de viață, dar având o legătură puternică, care nu a fost stinsă nici după zeci de ani și kilometri distanță, tânăra nu și-a pierdut speranța că, poate, într-o zi, își va regăși sora.

Andreea Mantea, gest impresionant pentru o femeie care isi cauta disperata sora!

Andreea Mantea a primit un apel telefonic plin de speranță  și, emoționantă până la lacrimi, nu a ezitat nicio clipă în a răspunde  afirmativ rugăminții femeii aflate în căutarea surorii sale.

Citeste si: Andreea Mantea ia lectii de pilates de la Lavinia Parva! Urmariti o noua editie de senzatie "Trairi alaturi de Andreea Mantea", LUNI, 16 noiembrie, de la ora 23:15, la Kanal D!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Mantea, dezvaluiri neasteptate din culisele relatiei cu iubitul ei! Iata ce i-a marturisit vedeta Elenei Merisoreanu!

“În ediția din această seară a emisiunii, pe lângă multe lucruri interesante pe care le veți vedea, vreau să trăiți prin povestea Aureliei. Aurelia mi-a scris, apoi am vorbit cu ea la telefon și printr-un simplu apel telefonic, la capătul celălalt al firului, am auzit o voce stinsă, dar plină de speranța, de dor, durere și de extrem de multă dorință.

Vreau să trăim împreună, alături de Aurelia, să o cunoaștem, să îi cunoaștem povestea în această seară, la <Trăiri alături de Andreea Mantea>. După iubire, regăsirea este cel mai frumos sentiment pe care îl poți trăi”,  spune Andreea Mantea.

Întreaga poveste o veți putea afla urmărind ediția din această seară a emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la ora 23:15, la Kanal D!