POVESTE EMOTIONANTA! Caffrey, motanul care a ramas cu doar 2 picioare dar reuseste sa se deplaseze. UIMESTE pe toata lumea VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:50

Caffrey, un pisoi persan de toata frumusetea, este probabil cel mai ghinionist dar si cel mai curajos motan din lume.

Ca orice alt motan, el obisnuia sa duca o viata cat se poate de normala si era deosebit de activ. Cand avea trei ani insa a fost calcat de o masina si si-a pierdut piciorul stang din spate.

Acest lucru nu a reprezentat o problema pentru el. Pisoiul s-a descurcat excelent si cu trei picioare, dupa operatii si tratamente care i-au reparat piciorul stang din fata, de asemenea ranit in accident.


Urmatorii aproape zece ani a facut fata handicapului cu usurinta.

Insa acum patru luni, din nefericire, pisoiul a dezvoltat o tumoare maligna pe piciorul reparat din fata. Singura optiune a fost amputarea celui de-al doilea picior de pe partea stanga, iar bietul motan a ramas cu doua picioare pe o singura parte a corpului.

Surpriza a fost felul in care pisoiul s-a adaptat la noua situatie.
In doar cateva zile el a atins un echilibru aproape perfect si acum reuseste sa se deplaseze singur pe cele doua picioare.

"Toti cei care il vad sunt uimiti de ceea ce poate sa faca", a declarat Sue Greaves, proprietara motanului.

"Nu pare deranjat deloc de faptul ca are doar doua picioare", a adaugat femeia.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.