Poveste IMPRESIONANTA! Doar un miracol il poate salva pe Vladut. Sufera de o boala rara, incurabila VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 00:15

Vlad Ursache are aproape 9 ani si sufera de o boala extrem de rara, incurabila.

Medicii au spus ca nu va trai mai mult de doi ani. Dar, ca un miracol, acest pui de om a reusit, prin dragostea familiei, sa fie un supravietuitor, un invingator.

Viata sotilor Ursache e una amara. Nimic nu poate fi mai dureros decat sa-ti vezi copilul chinuit si sa fii neputincios. Sa-l vezi cum se uita in ochii tai, iti cere ajutor si sa nu poti sa-l ajuti.


Pentru parinti dar si pentru fratii lui Vladut nu e zi sa nu verse macar o lacrima. Stiu cu totii ca bine nu-l vor putea face niciodata. Din cauza bolii de care sufera, circumferinta craniana a lui Vladut masoara 1.13 metri.

Tocmai de aceea mama nu il poate ridica singura- are nevoie de ajutor. Doar capul ii cantareste 19 kilograme. Toti banii pe care i-au strans i-au cheltuit prin spitale.
Acum, au ajuns la capatul sacului si sunt nevoiti sa se descurce cu 570 de lei pe luna.

Vladut mai are o surioara de 4 ani si un frate de 13 ani. Cei doi nu se dezlipesc de el: il saruta toata ziua, se joaca si il imbratiseaza mereu. Raluca tot ce primeste la gradinita ii aduce fratiorului  bolnav.

Copiii familiei Ursache nu stiu cum e sa primesti un cadou de Craciun si nici nu stiu cum e ca, in seara sfanta, sa ai numai bunatati pe masa si un bradut, cat ar fi de mic.


Cei doi frati l-au ajutat pe Vladut sa traiasca 9 ani, iar acest lucru i-a uimit chiar si pe medici.

Impreuna putem sa aducem o raza de bucurie acestei familii, sa-i facem sa zambeasca de Craciun. Si tot cu ajutorul dumneavoastra putem face ca saracia sa nu il rapeasca pe Vladut si sa-si urmeze tratamentul cat mai mult timp.

Cine doreste sa ii ajute cu bani pot face donatii in urmatoarele conturi bancare, iar cine are posibilitatea sa le duca alimente ii gasesc pe strada Triajului din comuna Darmanesti, judetul Bacau.


Ursache Mihaela- BCR Darmanesti, Bacau

RO77RNCB0535113339580001- cont in lei
RO50RNCB0535113339580002- cont in euro

Adresa: strada Triajului, nr. 7, comuna Darmanesti, judetul Bacau.