Poveste revoltatoare a unei familii din Vaslui, o bunica si o mama a unsprezece copii, prietene devotate ale lui Bahus! Iata cum primesc educatie copiii, martori ai unui spectacol grotesc!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 apr 2017, 18:43

Copii neglijati, bunica si nora, doborate de alcool, in batatura.

Bunica zace lata in mijlocul curtii. Aburii alcoolului i-au luat mintile si habar n-are de nepotul care o priveste curios din carucior. Se intalmpla in aceeasi familie in care mai deunazi statul ridica opt din cei zece copii, dupa ce mama fusese suprinsa pe 7 carari, venind de la birt.

Povestea pe care o vom afla este cu atat mai revoltatoare cu cat cazul acestei familii facea inconjurul tarii, in urma cu ceva timp.
Atunci, nora batranei fusese surprinsa pe “7 carari”, in timp ce se intoarcea de la birt cu doi copii mici dupa ea, iar in urma imaginilor surprinse la aceea vreme, care au ajuns repede sub ochii autoritatilor, femeia a ramas fara opt din cei zece copii.

Echipa “Asta-i Romania!” s-a intors la Vaslui ca sa vada ce s-a schimbat de atunci in familia acestora. Si, surpriza, tocmai batrana care se batea cu pumnul in piept ca se topeste de grija micutilor sta acum intinsa pe caldaram, dupa ce si-a lepadat necazul in sticla de alcool.
Langa ea sta nora, care intre timp a facut al 11-lea copil si care se jura ca acum e mama model.