POVESTE SOCANTA: La nici 20 de ani CANTARESTE 300 DE KILOGRAME si nu poate slabi! "Nu pot sa ma abtin de la mancare" FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:11

Georgia Davis, o tanara in varsta de 19 ani din Marea Britanie, traieste o adevarata drama.

Tanara a inceput sa aiba probleme cu greutatea inca din copilarie, ajungand la doar 15 ani sa cantareasca 210 kilograme. Atunci a primit si "titlul" de cel mai gras adolescent din Marea Britanie.

 

Cu un efort major, un an mai tarziu, Georgia a slabit destul de mult, ajungand la 116 kilograme. Credea ca in sfarsit se va putea bucura de o viata normala, insa nu a fost asa.

 

La 17 ani a atins greutatea de 254 de kilograme, iar cateva luni mai tarziu a ajuns la 330 de kilograme. Era atat de grasa incat nu se mai putea misca si avea probleme grave de respiratie.

 

Ajutata de mai multe asociatii tanara a reusit sa stranga 120.000 de euro si a fost supusa unei interventii chirurgicale.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

De asemenea a urmat un tratament strict in spital, unde numarul de calorii consumate zilnic a fost redus de la 13.000 la 1.500. A reusit astfel sa slabeasca din nou si sa ajunga la 269 de kilograme.

 

Insa dupa ce medicii i-au dat drumul acasa Georgia a inceput sa ia in greutate, avand acum 295 de kilograme. Este prizoniera in propriul carucior cu rotile; nu se poate da jos din el, fiind chiar nevoita sa doarma in scaun.

 

"Nu ma pot abtine de la mancare. Daca deschid un pachet de biscuiti nu pot sa mananc doar unul, trebuie sa ii mananc pe toti. In seara asta imi voi comanda KFC pentru ca pur si simplu nu pot intra in bucatarie sa imi gatesc mancare. Incerc sa nu intru in depresie si sa sper ca, intr-un sfarsit, voi reusi sa ma repun pe picioare", a declarat ea.



/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/obeza-39928da4b45c5c6531e96b6725e2c16f.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.