Povestea a trei romani care au reusit sa traga lozul castigator in Los Angeles. Uite ce afacere de succes au pornit si mai ales cu ce vedete lucreaza!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 sep 2020, 20:20

Cosmin Mihaita, Flaviu Pop si Mihaela Barlutiu au plecat din Romania atrasi de mirajul visului american si au ajuns acolo unde doar visau.

In Los Angeles au pus bazele unei companii de lux de concierge service. Mai pe romaneste, ofera servicii complete in domeniul clientilor cu pretentii.

Cei trei romani au grija de rasfatul clientilor milionari cu pretentii; le ofera pachete de lux, de la plimbari cu limuzine pe la petrecerile cu staif pana la rezervari de hoteluri, zboruri cu elicopterul sau balonul si programari la cele mai in voga saloane de infrumusetare din Beverly Hills.



Flaviu este partener la o companie romaneasca la care apeleaza zi de zi divele Hollywodului, milionari din top Forbes sau printi si printese din Emiratele Arabe.

Garajul firmei sale arata mai ceva ca un salon auto de lux; masini una si una care se invart dupa soare, cu preturi de catalog ametitoare.

De la ultimul tip de Mercedes care valoreaza 180.000 de dolari la Cadillac-uri de peste 200.000
de dolari si ultimul tip de Audi decapotabil de 60.000 de dolari. In garajul companiei Black Exclusive gasim de toate.

Romanul nostru are si o masina preferata. Flavius isi inchiriaza bolizii de sute de mii de euro atat vedetelor care calca an de an pe covorul rosu de la Oscar, dar si romanilor cu bani care ajung in America.

Patronul stie deja ce isi doreste fiecare client inca din momentul in care ii calca pragul.
Este o lume altfel, cum numai in filme ai ocazia sa vezi, o lume in care romanii nostri insa sunt pionii principali.

Specialistul in celebritati din firma este insa presedintele, Cosmin Mihaita. Romanul este omul de incredere la care apeleaza vedetele de prim rang de la Hollywood de fiecare data cand au nevoie de serviciile lui.

Si cand vine vorba de bacsis, sa nu credeti ca vedete sunt mana larga.Exista
unii care si-ar manca de sub unghie chiar daca intorc banii cu lopata, ne spune Cosmin.

Fondatoarea companiei este Mihaela Enea. A venit in America acum 7 ani. Are doar 26 de ani si este deja milionara in dolari. Drumul pana aici nu a fost usor, dar romanca nu a renuntat!

Si bine a facut caci a ajuns acolo unde unii nici nu indraznesc sa viseze adica in tara tuturor posibilitatilor.

##VIDEO136084##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”