POVESTEA acestei fetite de la KIDSING a emotionat JURIUL pana la lacrimi! Iata de ce este atat de SPECIALA Gabriela chiar daca nu a trecut mai departe in concurs

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:33

Gabriela Parpala a reusit sa emotioneze tot juriul cu povestea ei de viata. Prezentatorul show-ului, Dan Bordeianu, a dezvaluit publicului ce are ea atat de special.

Gabriela nu a reusit sa convinga juriul de talentul ei muzical si nu pentru ca nu ar fi avut, insa emotiile au pus stapanire pe ea incat a fost nevoita sa s eintrerupa de mai multe ori in timpul melodiei. Si, in plus, fetita venise la KIDSING cu o incarcatura emotionala extrem de puternica datorita povestii ei de viata.##VIDEO121737##

Micuta este crescuta de bunica ei in Romania, iar mama ei se afla in Africa.Tatal

Gabrielei nu mai traieste, asa ca este inconjurata doar de dragostea si protectia bunicii. Antonia nu a mai rezistat si a inceput sa planga imbratisandu-o pe Gabriela, iar Wilmark, vizibil si el emotionat a rugat-o sa promita ca la anul va veni la KIDSING mai motivata si mai pregatita.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.