POVESTEA acestei fetite este de-a dreptul REMARCABILA! Uite de ce a fost in stare la sase ani! Milioane de oameni s-au inclinat in fata ei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 oct 2020, 08:15

Imbracata in tutu-ul ei roz si cu pantofiorii de dans in picioare, Matilda Duncan in varsta de sase ani este una din cele mai sarguincioase eleve de la Scoala Nationala de Balet din Anglia.

Insa, daca privesti mai atent, vei observa cateva detalii la picioarele ei, dand cateva indicii despre povestea ei. Acum sapte lui, Matilda abia putea sa mearga din cauza bolii pe care a avut-o de la nastere. Fiecare miscare era o adevarata provocare pentru ea. Insa curajul si determinarea au facut-o sa ajunga pana in punctul in care poate merge si executa miscari demne de o eroina.

Mama ei a dezvaluit ca baletul este viata ei si ca nu a crezut niciodata ca va ajunge pana aici. Tata ei spunea ca micuta va fi in stare sa faca orice isi doreste, insa mama ei nu mai tragea nicio speranta. Am crezut ca va ramane intr-un scaun cu rotile pentru tot restul vietii.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

La varsta de trei ani se deplasa cu ajutorul unui cadru, iar abia anul trecut a facut o operatie dupa ce

s-au strans peste 40 000 de lire sterline din donatii. La cateva luni, ea putea sa mearga deja ajutata de carje si apoi pe propriile picioare fara sa fie ajutata de nimic.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.