Povestea barbatului zidit de sotie, sambata, la “Asta-i Romania!”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:44

Sambata, 18 ianuarie, de la ora 19.45, Mihai Ghita va prezinta un reportaj de exceptie in emisiunea “Asta-i Romania!”, de la Kanal D.

State din Gaesti este primul barbat zidit de propria sotie, in casa. Cum reuseste sa supravietuiasca, veti afla sambata seara, la Kanal D.

“Lovituri de faras, spray paralizant, sute de reclamatii la politie si scandal pe WC-ul din curte, asa arata telenovela lui State din Gaesti. Un scandal la care se uita vecinii cu gura cascata mai ceva ca la "Suleyman Magnificul". Toti susotesc pe la colturi, si incearca sa dezlege itele agitatei familii State”, ne-a spus Mihai Ghita.

Cei doi s-au casatorit din dragoste in urma cu multi ani, dar intre timp, iubirea lor s-a transformat in ura, iar oamenii se lupta prin tribunal pentru partaj. Intr-o zi, sotia a luat decizia ca nu mai vrea sa-si vada sotul, asa ca a pus mana pe mistrie si impreuna cu baiatul cel mare au zidit usa peste noapte, sechestrandu-l pe barbat in debara. Fara lumina, fara toaleta, singur intr-o camaruta, barbatul incearca sa-si duca zilele, dar si-ar vrea si nevasta inapoi.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Detaliile incredibile ale acestui caz le veti afla sambata, de la ora 19.45, in emisiunea “Asta-i Romania!”, la Kanal D.