Povestea bunicuței care face stand-up comedy! Ce povețe are Vasilica Vintilă pentru tinerii din ziua de azi: „Să se distreze ca lumea!”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 26 aug 2024, 22:50

Vasilica Vintilă a fost vizitată de reporterii „Asta-i România”

Sursa: Captură YouTube Kanal D

În ediția de duminică, 25 august, la „Asta-i România” a fost prezentată povestea Vasilicăi Vintilă, o bătrână în vârstă de 90 de ani, care este dovada vie că vârsta este doar un număr. Deși anii au trecut, spiritul ei a rămas tânăr, plin de energie și voie bună.

Tanti Vasilica, așa cum este cunoscută de toți, a devenit o senzație pe internet datorită vorbelor ei pline de înțelepciune și umor, ceea ce au făcut-o să devină un adevărat fenomen viral. Tocmai de aceea, reporterii „Asta-i România” au decis să-i facă o vizită.

Ce povețe are Vasilica Vintilă pentru tinerii din ziua de azi

Cu o viață plină de experiențe, bătrânica a trăit cât alții în 90 de vieți.

Fostă miss a sectorului 4, această doamnă a avut întotdeauna lipici la bărbați și o prezență carismatică. În ciuda pierderilor pe care le-a suferit de-a lungul anilor, ea a reușit să rămână optimistă și să își găsească fericirea în lucrurile mărunte ale vieții.

„Am mâncat, am băut, m-am distrat, nu-mi pare rău mâine că mă ia, îi spun ”Doamne, eu sunt, ia-mă!””, le-a spus tanti Vasilica reporterilor „Asta-i România”, demonstrând că a știut întotdeauna să se bucure de viață.

Citește și: Drama trăită de bunica Filofteia după ce și-a îngropat proprii fii și a rămas să își crească nepoții: „Mi-e milă că rămân copiii ăștia ai nimănui”. Aceasta se teme de ziua în care nepoții ei vor rămâne singuri pe lume

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Pentru ea, viața a fost o petrecere continuă, iar acest lucru se reflectă în sfaturile pe care le oferă tinerelor domnișoare: „Te duci cu gagicu', el îți trage scaunul, te așezi, vine ospătara: ”Ce doriți?”. Două coniace flambate, vine cu ele frumos.(...) Știu ăștia de-astea? Să se distreze ca lumea, domnule!(...) Mi-au plăcut bărbații cum se pune untul pe pâine”.

Care este povestea bunicuței care face stand-up comedy 

Însă, în spatele acestei figuri joviale se află și o poveste de viață marcată de singurătate și pierdere: „N-am pe nimeni, am avut un băiat și mi-a murit, bărbații mi-au murit amândoi.(...) N-am avut noroc”.

În ciuda acestei singurătăți, Vasilica Vintilă nu s-a lăsat copleșită, ci a ales să își umple zilele cu amintiri:  „Mai vorbesc și eu de un actor, de o actriță, mai vorbesc și eu de un film.

Păi cu cine să vorbesc? Cu pisicile și câinii? E rău. Singurătatea mie nu-mi place. Eu toată viața mea am fost cu multă lume”.

Citește și: Povestea incredibilă a copiilor care merg cu roaba la școală: „Plâng și mă gândesc cum să fac să fie mai ok”. Tatăl micuților face declarații sfâșietoare

Cu pilde, sfaturi și vorbe de duh, tanti Vasilica a reușit să atragă o mulțime de urmăritori nu doar în satul ei, ci și în mediul online, unde glumele și mesajele sale

motivaționale au devenit virale. Este o bunică pe care mulți și-ar dori-o, o femeie care vorbește fără oprire, cu sufletul deschis, despre orice și oricine ar avea timp să o asculte. Și, la final de zi, chiar dacă nu a avut parte de tot norocul din lume, Vasilica Vintilă a trăit o viață plină, demnă de admirație.

 


Emisiunea de călătorii ”ROventura” ne invită sâmbătă, de la ora 14:45, la Kanal D, la porțile Moldovei, la Onești, acolo unde vom descoperi o așezare încărcată de frumos și istorie.