POVESTEA care a SOCAT OPINIA PUBLICA din Marea Britanie! O tanara a pretins timp de trei ani ca e BAIAT pentru a intretine relatii sexuale cu o alta fata

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 aug 2021, 01:15

O adolescenta din Marea Britanie, in varsta de 16 ani, s-a indragostit de un baiat in varsta de 18 ani pe Internet.

 Dupa lungi conversatii, cei doi s-au vazut si s-au placut si mai mult in realitate. Timp de trei ani au avut o relatie frumoasa, insa adolescenta nu stia ca cel care se dadea baiat era de fapt o fata.

Aceasta nu si-a dat seama de adevarata identitate a iubitului ei deoarece in timpul relatiilor sexuale pe care le aveau, tanara de 18 ani folosea un dispozitiv special care arata cu organul sexual masculin si niciodata relatiile intime nu aveau loc pe lumina.


Tanara de 18 ani a reusit sa o pacaleasca pe adolescenta pana in momentul cand o prietena de familie a gasit obiectul erotic in geanta ei.

Aceasta o pacalise timp de trei ani pe adolescenta promitandu-i ca atunci cand va deveni majora se va casatori cu ea. Tanara a fost data pe mana autoritatilor si s-a ales cu trei ani de inchisoare pentru inselaciune si pentru ca a abuzat de un minor.