Povestea cu final fericit a unei fetite de 8 ani careia medicii i-au spus ca mai are de trait 2 ZILE VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 oct 2020, 17:50

Invitata in platoul emisiunii Draga mea prietena a fost o mama care a povestit momentele cumplite prin care a trecut atunci cand medicii i-au spus ca fata ei mai are doar 2 zile de trait.

Mama spune ca totul a pornit de la un banal accident.

 

"Eu cu sotul eram plecati la munca si a cazut dupa o canapea. Mama a mers cu ea la spitalul din Ramnicu Valcea. Nu se putea pune pe picior. I se invinetise de sus pana jos si apoi a trebuit sa fac analize", a spus mama.

 

"Dupa analize mi s-a spus ca nu este rupt, nu are nici muschiul zdrobit.

Au mai fost facute o serie de analize in urma carora a fost stabilit un diagnostic dur: anemie aplastica idiopatica, o boala dura in urma careia organismul ramane fara imunitate".

 

Practic corpul Biancai nu mai avea nicio bariera de aparare si se putea infecta oricand, ceea ce s-a si intamplat.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

"La

primul transplant grefa a fost contaminata. A facut o infectie puternica in tot corpul".

 

Medicii i-au dat o veste cumplita mamei: fiica ei nu mai avea de trait decat cateva zile. Bianca mai avea insa o sansa. Medicii i-au oferit ca alternativa un tratament nou, experimental, care nu mai fusese folosit pana atunci.

 

Mama Biancai a acceptat si in cele din urma totul s-a terminat cu bine.

 

Fetita se afla in acest moment sub tratament. Din doua in doua saptamani trebuie sa mearga la Institutul Clinic Fundeni si din 3 in 3 luni in Israel pentru control.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.