Povestea cumplită a unui băiețel de doi ani care a murit de foame ghemuit lângă tatăl său decedat: „Era un băiețel atât de iubitor și adorabil”

Autor: Lavinia Medrea

Un copil de doi ani a murit lângă tatăl lui decedat

Sursa: Captură YouTube Channel 4 News

Un băiețel de doi ani a fost lăsat singur să moară de foame ghemuit lângă cadavrul tatălui său, care suferise un atac de cord fatal, a dezvăluit familia acestuia.

Bronson Battersby a fost găsit mort pe 9 ianuarie, alături de tatăl său, Kenneth, în vârstă de 60 de ani, în casa lor din Skegness, Lincolnshire, la 14 zile după ce au fost văzuți ultima dată.

Băiatul de doi ani a murit de foame ghemuit lângă tatăl său decedat

Un asistent social a vizitat casa lor pe 2 ianuarie, după ce l-a contactat pe tată pe 27 decembrie, dar nu a primit niciun răspuns și, după ce a făcut cercetări la alte adrese unde s-ar putea afla copilul, a

contactat poliția. Aceasta s-a întors neanunțată la domiciliu două zile mai târziu și a contactat din nou poliția, deoarece tot nu a primit niciun răspuns.

Citește și: Un bărbat și-a dat foc, în Constanța, la marginea unei păduri. Bărbatul fusese dat dispărut de familie

Cadavrele tatălui și fiului nu au fost găsite decât atunci când asistentul social a intrat în casă folosind o cheie de la proprietar, câteva zile mai târziu, a declarat familia.

Mama băiatului, Sarah Piesse, în vârstă de 43 de ani, a declarat că și-a văzut ultima dată fiul înainte de Crăciun, după o ceartă cu Kenneth. Se crede că fostul ei soț a murit în urma unui atac de cord, nu mai devreme de 29 decembrie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Rezultatele examenului post-mortem au arătat că Bronson a murit din cauza deshidratării și a foametei, potrivit mamei sale. „Bronson a murit de foame pentru că tatăl său a murit”, a spus ea.

Citește și: "A coborât din maşină, s-a apropiat de cadavru". O șoferiță româncă internată la psihiatrie după ce a spulberat o familie de turiști italieni

Sora băiatului, Melanie Battersby, i-a adus un omagiu pe Facebook: „Un băiețel frumos merita mult mai mult decât i-a dat această viață. Te iubim Bronson, vei fi pentru totdeauna o parte din noi și pentru totdeauna frățiorul meu”.

De ce a murit tatăl micuțului

Kenneth Battersby era șomer și avea o afecțiune cardiacă preexistentă, care l-a făcut să aibă un icter sever în lunile care au precedat moartea sa.

„Mi se rupe inima. Bronson merita mult mai mult. Era un băiețel atât de iubitor și adorabil. L-au găsit ghemuit la picioarele lui Kenneth. A fost lăsat în întuneric și trebuie să fi fost îngrozit și confuz”, a declarat un prieten de familie.

Heather Sandy, directorul executiv al serviciilor pentru copii din Lincolnshire, a declarat: „Acesta a fost un incident tragic, iar noi sprijinim familia în aceste momente dificile.

Efectuăm o analiză a cazului alături de agențiile partenere pentru a înțelege mai bine circumstanțele și așteptăm și rezultatele investigațiilor medicului legist.  Gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii celor implicați”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.