Povestea cutremuratoare a fetitei nascuta prematur de gravida ARSA de concubin!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:56

Nu a simtit nici macar o secunda atingerea si mirosul celei care a adus-o pe lume. In cele 14 zile de viata a luptat incontinuu sa traiasca.

Urmariti povestea cutremuratoare a micutei, fara nume, care s-a nascut dupa ce mama ei a suferit arsuri grave. O manuta aluneca pe peretele de plastic al incubatorului. Ar avea nevoie de o mangaiere, o alinare. Scanceste usor, atat cat ii permit plamanii fragili. Sunetul nu are cum sa ajunga in sectia de Terepie Intensiva, unde mama ei se lupta cu moartea. Poate ca un semn de la puiul ei ar face-o sa isi gaseasca puterea, sa lupte pentru viata ei.

Este trecut de ora 10.00. Din sectia de neonatologie, intra si ies parinti fericiti. Taman si-au tinut puii in brate. Dar pe ea, pe micuta din incubatorul de la geam, nu au alinat-o cei dragi. Nu are nici nume, pe fisa de la capatul patului scrie doar numele mamei, pentru ca pruncului nu a avut cine sa ii dea un nume.

Mama ei nu a tinut-o nicio secunda in brate.

Si cata nevoie ar avea acest pui de om. Nimeni, din apropiati, in afara de o matusa, nu a venit sa o vada, sa o stranga la piept, sa ii transimta caldura sufleteasca. Asa a devenit copilul medicilor si asistentelor: „tuca, puiutul, bibita...”, asa e alintat ingerasul.

Cate vorbe de alint ar spune asisentele, nu au cum sa compenseze dragostea de mama. Ti se rupe sufletul, si ai vrea sa o strangi puternic in brate, sa simta ca nu e singura pe lume.

Copila fara nume s-a nascut sub semnul tragediei.

A venit pe lume la 32 de saptamani, atunci cand medicii au fost nevoiti sa ii faca mamei cezariana. Femeia ajunsese de urgenta la spital cu arsuri grave pe jumatate din suprafata corpului: „ Din fericire, pentru partea noastra de incizie, tegumentul era integru. Era prima data cand operam o femeie cu arsuri ”, isi amintesc medicii.

##VIDEO105645##

Asa a venit pe lume micuta fara nume.

Si de atunci, s-a incapatanat sa le demonstreze tuturor ca vrea sa traiasca. „ Nu mai este nevoie de aparate pentru mentinerea functiilor vitale si speram ca usor,usor va creste si in cateva saptamani sa o externam ”, ne-a spus dr. neonatolog, Eugen Balan.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Casa

ei a devenit incubatorul. Acolo ii asteapta pe cei care ar fi trebuit sa o iubeasca si sa o apere de toate relele. Ar mai avea nevoie de puterea lui Dumnezeu, care sa faca o minune- sa ii lase mama sa traiasca. Altfel, ar ajunge orfana.

In alt spital, la doar cativa kilometri, mama ei isi traieste propria drama. Fie ca si-a dat foc sau concubinul a incendiat-o, toata lumea spera sa isi revina.

La sute de kilometri distanta, in judetul Bacau, bunicul fetitei fara nume, e grabit. Nu vrea sa declare nimic. Vecinii, insa, stiu mai multe…

Asa e lumea oamenilor adulti, o lume in care fetita fara nume a venit mult mai devreme decat trebuia. Curand va afla ca in viata trebuie sa te zbati ca sa reusesti, lucru pe care deja l-a invatat, respira si lupta pentru viata ei.

 

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.