Povestea cutremurătoare a unei bătrâne prinse la furat de pâine și mezeluri „Vă rog nu sunați la poliție, nu vreau să afle nepoții mei”

Autor: Alina Petre
Actualizat: 01 aug 2023, 05:40

O bătrână de 82 de ani împinsă de sărăcie a furat o pâine

O bătrână de 82 de ani împinsă de sărăcie a furat o pâine și o mortadella dintr-un magazin din Italia.

Bunicuța de 82 de ani a furat o pâine și o mortadella dintr-un magazin din Italia. Femeia i-a spus propietarului cu ochii în lacrimi să nu sune la poliție, pentru că nu vrea să afle nepoții ei.

Citeste si: Româncă găsită aproape moartă într-o magazie, unde a fost torturată zile la rând de către iubit

Povestea cutremurătoare a unei bătrâne prinsă la furat „Vă rog nu sunați la poliție, nu vreau să afle nepoții mei”

O bunicuță a fost prinsă furând dintr-un supermarket din Italia. Bătrâna, văduvă şi cu o pensie mică, fusese prinsă având asupra ei doar o pâine şi o mortadella.

Bătrâna le-a mărturisit angajaţilor că îi era foame și că nu-și permitea să meargă la cumpărături din cauza chiriei și a facturilor. Copiii ei nu o pot ajuta pentru că au probleme financiare și nu vrea să le ceară nimic.

Se pare că proprietarul magazinului nu a sunat la poliţie şi i-a oferit bătrânei produsele gratuit.

„Putea fi mama mea, nu puteam să fac altfel. Nu vreau niciun merit pentru ceea ce am făcut, în viață am făcut multe sacrificii, iar în fața dificultăților oamenilor nu pot să mă întorc. Pentru mine, câțiva euro nu schimbă nimic, oricând vrei poți să vii și să iei ceea ce ai nevoie”, a

declarat acesta pentru  Corriere.it.

Româncă găsită aproape moartă într-o magazie, unde a fost torturată zile la rând de către iubit

Un caz șocant a îngrozit întreaga comunitate din Spania. O româncă a fost găsită aproape moartă într-o magazie, după ce a fost torturată zile la rând de către iubit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O româncă a fost găsită aproape moartă  într-o magazie, după ce a fost torturată zile la rând de către iubit.

Femeia era tinută într-o magazie, în satul Pozoamargo din Cuenca, Spania.

Victima făcuse plângere împotriva iubitului în trecut la poliție pentru violență fizică și viol. Aceasta a suferit răni grave în urma abuzurilor fizice și a urmat mai multe tratamente.

Românca a fost găsită de oamenii legii într-o magazie încuiată, lângă o casă, după ce au spart un geam pentru a putea să o elibereze. Acolo, femeia a suferit zile întregi de tortură și a fost abuzată sexual.

După ce a fost eliberată, femeia avea dificultăți în a merge și și-a pierdut cunoștința de mai multe ori, în drum spre spital.

Românca a fost salvată datorită fratelui ei, aflat în România, care le-a trimis autorităților române imagini surprinse în timpul unui apel video dintre cei doi, în care i se puteau vedea rănile.

Agresorul l-au identificat pe presupusul autor și bărbatul a fost arestat preventiv.

Citeste si: Clipe de coșmar la o nuntă din Neamț! Tatăl mirelui a murit chiar în timpul petrecerii

 

Taguri: