POVESTEA CUTREMURATOARE a unui tata! Ce REACTIE a avut dupa ce fiica lui in varsta de cateva luni a trecut prin sase operatii la inima

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:09

Avand misiuni in Irak si Afganistan, Mark Rymer a vazut numeroase atrocitati si a fost martor la pierderea celor dragi, insa nimic nu se compara cu povestea de mai jos.

Barbatul a declarat cu mana pe inima ca se simte mai rau ca si cand ar fi fost pe prima linie in front decat sa isi vada fetita cu atatea operatii. Mark si sotia lui au fost nauciti cand medicul le-a dat vestea ca micuta lor in varsta de cinci zile are o boala congenitala la inima. Vazand-o pe fetita noastra la terapie intensiva, ni s-a rupt sufletul! Nu am putut sa nu ne gandim ca ar putea muri in orice moment.

Nu se compara cu nimic, nici macar cand esti in prima linie pe front.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Multumita lui Dumnezu, Lilly Ann, fetita celor doi a invins boala si acum are doi ani, pregatita sa inceapa gradinita. Parintii au stiut ca ceva nu est ein ordine cand au vazut cateva simptome la ea.

Totul li s-a confirmat in momentul in care au dus-o la medic si la o radiografie mai amanuntita, au observat ca are doua gauri in inima.