Povestea de viata a lui Liviu Guta! A fost arestat si umilit in inchisoare, in timp ce parintii il credeau MORT: "Timp de 4 ani mama mi-a facut parastas..."

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 mar 2017, 10:04

S-a nascut in Brasov si este cel mai mic din familie. Mai are 4 frati, insa el a fost cel mai nazdravan.

La doar 16 ani a fugit din tara si parintii au crezut ca e mort.

 
  Dupa o perioada petrecuta in Iugoslavia, Liviu s-a decis sa fuga in Austria.  A plecat tot clandestin, cu trenul.
"Eram in Iugoslavia si aveam o paine si doi dinari in buzunat. Pe 14 iunie, chiar de ziua mea, asteptam trenul sa ma duc in Austria.
A venit la mine un copil cu ochii albastri. Mi-a cerut o bucata de paine. O secunda m-am intors. Cand m-am uitat, nu mai era. Eu cred ca a fost un inger de la Dumnezeu, sa ma incerce, sa vada daca merit sa ajung in Austria.", a mai povestit Liviu Mititelu pentru WOWbiz.

"M-am dus la toaleta si m-am ascuns deasupra, am stat 15 ore in aceeasi pozitie.

 Am ajuns intr-un parc unde m-am spalat. Eram terminat de foame. Mi-am gasit un loc de munca, totul mergea bine. Insa, intr-o zi m-am dus la magazin.
M-au oprit niste politisti. Mi-au pus catusele. M-au dus la sectie. Eu aveam pasaportul in lenjeria intima, dar nu m-au dezbracat complet, nu au gasit pasaportul. M-au descaltat, dupa care m-au dus in celula. M-am apucat sa mananc pasaportul, dupa trei pagini m-am oprit, mi-am dat seama ca am coperta si nu o sa pot sa-l mananc pe tot", asa a inceput experienta lui Liviu in puscarie.

 "Dupa ora 20:00-21:00 imi scoteam capul pe geam si incepeam sa cant manele. Am devenit cunoscut si primeam tigari, blugi, eram "platit" sa le mai cant. Asa am reusit sa supravietuiesc 6 luni acolo. Inainte sa fiu eliberat mi-au ras sprancenele. Ei se amuzau foarte tare.
Mama mea mi-a facut parastas, nu stia nimeni de mine de 4 ani. A crezut ca am fost omorat pentru organe", a declarat Liviu Mititelu pentru WOWbiz.

 
Nu mai vorbise cu familia de 4 ani, toti il credeau mort. Liviu Mititelu a mers impreuna cu echipa WOWbiz la Brasov, in casa parinteasca. Mama lui a  povestit durerea prin care a trecut.
"Ii faceam parastase. Prin cate am trecut. Eram mereu plansa, ma duceam la serviciu. Nu dormeam noptile. Vai, prin cate am trecut", a povestit mama lui Liviu.
"Am crezut ca a murit.
Ne-am gandit la ce-i mai rau", a declarat tatal lui Liviu Guta.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.




 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.