Povestea de viață cutremurătoare a tânărului decedat în accidentul de pe “Drumul morții”. Florin a învins cancerul la vârsta de 16 ani, dar a sfârșit sub roțile unui Tir:”Acolo să fii măcar fericit”

Autor: Diana Bostan

Accident devastator pe E85

Sursa: Facebook

O adevărată tragedie s-a petrecut marți seară, pe drumul DN2 - E85, acolo unde un bărbat și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier.

O nouă tragedie a avut loc pe "Drumul Morții" dintre Buzău și Vrancea, pe E85. Autoturismul condus de Florin Diță, un bărbat în vârstă de 38 de ani, a fost implicat într-un accident grav, fiind lovit frontal de un TIR și distrus complet. Din păcate, șoferul nu a avut nicio șansă de supraviețuire în urma impactului devastator.

Florin Diță se află în mașină cu cei doi copii în momentul impactului devastator

Florin Diță, în vârstă de 38 de ani, conducea pe DN2- E85, în apropierea Pieței de Struguri din Urechești, în momentul tragic al accidentului. În acea mașină se aflau și cei doi copii ai săi, în vârstă de 17 și 9 ani. Cei trei se îndreptau spre casa fostei soție, de care divorțase cu mai mulți ani în urmă, unde trebuia să îl lase pe unul dintre copii.

Cu toate acestea, drumul lor s-a sfârșit tragic, când autoturismul lor a fost lovit frontal de un TIR. În urma accidentului devastator, Florin Diță și-a pierdut viața, în timp ce copiii săi au răniți și transportați la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din București, acolo unde primesc îngrijiri medicale de specialitate.

Citește și: „Au fost sufletul şi viaţa mea” Destin crunt pentru gemenii Sebi și David: S-au stins din viață lângă bunica lor, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

”Copiii au fost trimiși la București la Spitalul Grigore Alexandrescu. Florin e depus la Biserica Nouă din Răstoaca. Înmormântarea va avea loc miercuri 13 martie 2024 la ora 12:00”, a spus tatăl lui Florin Diță, potrivit spynews.

Bărbatul a învins cancerul la vârsta de 16 ani

Florin nu a avut parte de o viață ușoară, acesta fiind diagnosticat cu cancer la vârsta de doar 16 ani.

Cu toate acestea, Florin a depășit cu succes această încercare, câștigând lupta împotriva bolii folosind un remediu naturist. Experiența sa cu boala l-a făcut să aprecieze cu atât mai mult fiecare zi și să lupte mai puternic pentru viața sa. În urma tragicului accident, Florin a lăsat în urmă doi copii, dar și o familie copleșită de durere.

”În dreptul Pieței de Struguri de la intrarea în Urechești în timp ce autoturismul condus de băiatul meu circula normal pe banda lui mers, a intrat din sens opus un alt autoturism puternic care nu s-a asigurat în timp

ce a intrat în depășire. Băiatul meu Florin Diță a murit pe loc iar băiatul și fiica sa au rămas încarcerați. În afara lui Florin mai am doi băieți gemeni asistenți medicali în Italia mai mari cu 10 ani decât Florin și o fată în Belgia”, a mai spus tatăl lui.

Citește și: Accident rutier cumplit pe o șosea din Giurgiu. O tânără de 19 ani a murit pe loc și alte trei persoane au fost rănite

Astăzi, 13 martie, va avea loc înmormântarea lui Florin Diță, iar rețelele sociale au fost inundate de mesaje de condoleanțe și de sprijin pentru familia îndurerată. Mama sa, în special, traversează momente extrem de dificile și nu poate găsi liniștea de când fiul ei s-a stins din viață.

”Sunt devastată. Am pierdut frumusețe de băiat. Floarea mamei, de ce ai plecat așa tânăr. Ai lăsat mare durere în urma ta. Drum lin printre stele, dragul meu băiat. Dumnezeu să te ocrotească, acolo să fii măcar fericit. Adio, dragul meu”, a transmis mama lui Florin Diță, pe Facebook.