Povestea din spatele video-ului viral cu bebelușul Four Seasons Orlando! Părinții au dezvăluit ce se întâmplă cu familia lor după ce au devenit celebri în întreaga lume

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 29 mai 2024, 16:13

Povestea bebelușului Four Seasons Orlando

Sursa: TikTok- ABCnews

Dacă ai deschis TikTok-ul măcar pentru o secundă în această săptămână, cu siguranță ai văzut acest videoclip viral cu un bebeluș entuziasmat să meargă la Four Seasons Orlando. Iată care este povestea din spatele clipului!

Familia bebelușului ”Four seasons Orlando” a vorbit despre povestea din spatele clipului, dar și cum a ajuns acesta viral pe TikTok. Ei bine, celebrul bebeluș este, de fapt, o fetiță pe nume Kate

Aceasta este povestea din spatele video-ului viral cu bebelușul Four seasons Orlando

Într-un interviu acordat pentru ABCnews, părinții bebelușului devenit viral au oferit mai multe detalii cu privire la povestea din spatele clipului și de la ce a pornit totul.

Kate este fiica cea mică a cuplului, iar recent a împlinit vârsta de un an.

Această ascensiune către faimă este cu adevărat impresionantă. După ce videoclipul a fost postat de mătușa ei, Stephanie, acesta s-a răspândit rapid, obținând peste 47 de milioane de vizualizări și generând multe tendințe pe această platformă.

Citește și: Povestea emoționantă a pisicii care a venit singură la o clinică veterinară, pentru a naște! „Am auzit mieunături stridente..puiuții erau pregătiți să iasă în lume”

Internauții se prefac că sunt bebelușul sau fac diferite edit-uri amuzante. Alții adaugă propriul lor twist comic, evidențiind abilitățile aparent avansate ale bebelușului pentru vârsta ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

"Se spune că la această vârstă copiii imită, dar cred că ea face mai mult decât atât. Cu siguranță imită și apoi absoarbe cuvântul și este capabilă să îl folosească corect.

Cu siguranță își însușește cuvintele și vocabularul mult mai repede decât un copil obișnuit de vârsta ei.", a spus Bailey Wise, mama lui Kate, pentru ABCnews.

@abcnewslive If you’ve opened TikTok for even a second this week, you probably would have came across a video of a baby being excited to go to the Four Seasons Orlando 👶👆 ABC News’ Daniel Dana speaks to the family behind the viral Four Seasons Hotels and Resorts baby.
#FourSeasonsOrlandoBaby #fullyconciousbaby ♬ original sound- ABC News Live

De ce Four seasons Orlando

Deși videoclipul a devenit viral, internauții s-au întrebat: de ce tocmai Four seasons Orlando? Ei bine, părinții au lămurit și acest aspect, dezvăluind faptul că le place extrem de mult această locație.

„Oh, ne place acea locație.

A fost sincer. Ne place cu adevărat. Este un loc foarte tare. Le arătăm poze. Încercăm să le implicăm atât pe ea, cât și pe cea mare, arătându-le poze. Ok, unde vreți să mergeți? Ce părere aveți? Vreți să mergeți aici? Le arătăm piscina și facilitățile.", au mărturisit cei doi părinți.

Citește și: Minune aviatică! Un copil român s-a născut în avion, în timpul zborului! A fost necesară aterizare de urgență în Praga

După ce a vizionat clipul, managerul resortului Four Seasons Orlando a furnizat o declarație pentru ABC News, spunând că această familie sunt oaspeți loiali ai resortului și că sunt în strânsă legătură cu ei pentru a le asigura o zi magică și amintiri de neprețuit pentru anii ce vor urma. 

Părinții lui Kate au dezvăluit că vor mai urma și alte videoclipuri cu aceasta, internauții fiind fascinați de bebelușul în vârstă de doar un an.