POVESTEA DRAMATICA a acestui caine. S-a aruncat in flacari pentru a-si salva stapanul. Patrupedul se zbate intre viata si moarte

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:59

Carmen, o catelusa din rasa boxer, in varsta de 8 ani, nu s-a dat inapoi de la nimic ca sa-si salveze stapanul dintr-un incendiu.

Flacarile au cuprins locuinta unde patrupedul si stapanul acestuia locuiau. Catelusa a fost gasita asezata pe fata stapanului ei. Pompierii cred ca animalul a incercat sa-si scoata stapanul afara, un tanar in varsta de 33 de ani, inconstient din cauza fumului. Din pacate,catelusa a lesinat si ea, la randul ei din cauza fumului gros. Stapanul ei si-a pierdut viata in ciuda tuturor eforturilor echipelor de salvare care au ajuns la fata locului, dar si a catelusei.

Carmen a fost dusa de urgenta la spital, iar acum se zbate intre viata si moarte. Veterinarii spera ca organismul ei sa fie puternic in aceste momente dificile.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”