Povestea dramatică a unui copil de 13 ani din Dâmbovița. Adolescentul a fost bătut și dat afară din casă noaptea de concubinul mamei

Author: Lavinia Medrea

Adolescentul a fost bătut și dat afară din casă noaptea de concubinul mamei

Sursa: PixaBay

Un bărbat din Decindeni, în vârstă de 43 de ani, a fost reținut de poliție după ce și-a bătut fiul de 13 ani și l-a dat afară din casă noaptea.

Polițiștii IPJ Dâmbovița au fost alarmați, vineri, de o femeie, cu privire la faptul că fostul ei partener, un bărbat de 43 de ani, din Decindeni, și-a amenințat și agresat fizic fiul.

Copil de 13 ani, bătut și dat afară din casă 

Conform primelor investigații, în perioada decembrie 2022- iunie 2023, un bărbat care are probleme cu alcoolul și-a agresat de mai multe ori copilul în vârstă de 13 ani și l-a amenințat grav.

Noaptea, l-a dat inclusiv afară din casă, în curtea imobilului.

Sâmbătă, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru a se dispune măsuri preventive.

Citește și: „De aici vie nu mai ieși!”. O femeie a fost bătută cu bestialitate de șeful ei cu toporul. De la ce a pornit totul

În acest caz, poliția continuă investigațiile sub coordonarea procurorului de caz pentru infracțiunile de violență în familie, amenințare și rele tratamente aplicate minorului.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Un copil riscă să-și piardă vederea după ce a fost împușcat în ochi 

Un adolescent și-a cumpărat arma de pe internet și era sigur că nu poate răni pe nimeni, fiind o armă neletală.

Din cauza lipsei de experiență, adolescentului i-a alunecat degetul pe trăgaci, iar bila de cauciuc s-a înfipt în ochiul drept al copilului. 

Copilul de 11 ani și sora lui se plimbau într-un parc din Suceava în momentul în care s-au întâlnit cu tânărul de 17 ani. Adolescentul a vrut să se laude în fața prietenilor cu achiziția făcută.

Citește și: „Ah, te doare? Te doare?”. O femeie a fost atacată cu toporul de propriul șef, deoarece a vrut să demisioneze. Bărbatul din Mehedinți a băgat-o în comă

„A tras în colegul fetei de liceu şi-n fată şi i-au spus să termine, să nu mai tragă cu el, că doare. El a tras a treia oară în sus şi următoarea tură a zis că nu mai are bile... A tras spre băieţelul meu. Şi i-a venit exact în ochi”, a declarat mama copilului de 11 ani.

Speriat de fapta lui, adolescentul a sunat la 112.

„I-a tras în ochi, aici. Un alt copil a tras cu o armă din asta într-un alt copil”, a declarat un martor. „M-am dus acolo, era poliţia, salvarea. Din apartament s-au auzit împuşcături”, spune alt martor.