Povestea duhovnicului Ciprian, cel pentru care mai putine ore dormite inseamna mai multe suflete oblojite! Prin intermediul lui, sufletele se regasesc, lacrimi curg siroaie si tot raul lumesc e alungat

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 18 sep 2020, 23:55

Il cauta tineri si batrani, nu promite vindecare, dar ii alina pe cei multi doborati de ale vietii poveri. In seara asta, va aducem in casa

In poarta lui bat neincetat suflete zdrobite  de durere, ratacite prin lumea care alearga cu nesat  dupa o punga de bani. E o cursa continua, in care uitam sa ne gandim si la sufletul nostru, secatuit de toate hopurile pe care viata ni le pune in cale.

Ologi, schingiuiti, saraci sau bogati, cu totii se aduna in fata celui care le alina cu vorba relele stranse in maruntaiele sufletului.

Parintele a trait o viata ca si calugar in inima Moldovei, la Manastirea Sihastria si ,de patru ani, slujeste in  biserica de lemn ridicata langa viitoarea  Catedrala a Mantuirii Neamului. Lacasul este neincapator de dimineata si pana tarziu in noapte,oamenii i au aflat harul si il cauta.

Urmareste un material de exceptie despre parintele Ciprian:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.