Povestea EMOTIONANTA a doua gemene care si-au prevestit moartea! FOTO+VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 oct 2020, 03:10

O pereche de gemene anorexice, care au devenit celebre pentru lupta lor disperata cu aceasta boala, au decedat impreuna intr-un incendiu care a izbucnit in casa in care locuiau.

A fost un sfarsit tragic pentru Clare si Rachel Wallmeyer, in varsta de 42 de ani, doua suflete nefericite care au fost macinate toata viata lor de anorexie, boala care le-a transformat in scheleti vii si care le-a distrus viitorul.

Intr-un interviu acordat recent pentru o televiziune din Australia, cele doua surori spuneau ca, din cauza bolii, nu s-au indragostit niciodata, nu aveau prieteni si nu au avut niciodata o slujba.


Mai mult, ele parca si-au prevestit sfarsitul cand au spus ca este doar o chestiune de timp pana cand vor muri amandoua, impreuna.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard01-faba23297d2f81d53e67379279571928.jpg
Potrivit autoritatilor locale moartea lor a fost accidentala. Exista insa informatii potrivit carora, de-a lungul anilor, cele doua surori au incercat sa-si puna capat vietii unei alteia din cauza suferintelor.

Autoritatile locale chiar au decis la un moment dat sa le inchida pentru a le opri de la autodistrugere.
Corpul lor era atat de macinat de boala incat medicii le-au spus ca oasele lor au conformatia oaselor unei femei de 100 de ani, nu de 42 de ani.

Cele doua au incercat sa apeleze si la ajutorul psihiatrilor, fara folos insa.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard04-0d9dc388947550d97027840d3d2d77e5.jpg
"Nimeni nu poate intelege anorexia daca nu sufera de ea. Este ca o gaura neagra pe care o ai in suflet. Te macina incet dar sigur", au declarat surorile intr-un interviu.


Intrebate ce mananca in fiecare zi, raspunsul lor a fost socant.

"Nu mancam nimic, poate luam o bucatita de pepene rosu. Bem Cola si cafea si luam cel putin 20 de laxative pe zi".

Sfarsitul interviului este emotionant.

"Nu ne avem decat una pe cealalta. Asa ne este mai usor sa murim".



 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.