POVESTEA EMOTIONANTA a Mirunei Iordache, fetita care a castigat 8 medalii de aur la campionatele mari de gimnastica

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 08 oct 2020, 11:15

Cu cata mandrie le pronuntam, acum, numele Simonei Halep sau Nadiei Comaneci si exemplele pot continua!

De Miruna Iordache stiti ceva? Acolo, sus, vrea sa ajunga si ea! La doar 11 ani, a câstigat 8 medalii de aur la campionate mari de gimnastica, unul chiar mondial! Niciodata, însa, nu a putut sa-si împartaseasca bucuria cu parintii ei, pentru ca... nu i-a vazut niciodata! Va invitam sa o cunoasteti pe copila cu un trecut coplesitor, dar care poate avea un viitor maret. Depinde de noi!

Numele ei este Miruna Iordache.
Campioana noastra la gimnastica aerobica. Are numai 11 ani, dar a adus in tara 2 medalii de aur, de la Campionatul Mondial de Aerobic.Abia acum un an a inceput sa faca gimnastica, insa medaliile de aur nu mai loc pe biroul ei micut. 8 a castigat in tot acest timp si promite ca nu se va opri aici. Chipul ei hotarat si curat, de copil, ascunde nu doar reusite incredibile pe podium! Cui credeti ca ii arata Miruna, cu mandrie, medaliile pe care le castiga?? Nu celor care au adus-o in aceasta lume....
Ei au abandonat-o la nastere!

Miruna a ajuns in familia care a indrumat-o catre gimnastica la 6 ani si, de atunci, este nedespartita de bunica Maria si de bunicul Anton, asa cum micuta le spune. Femeia si-ar dori din tot sufletul sa o incurajeze pe Miruna inainte de concursuri, insa gimnastica este un sport scump. Nici macar costumele nu i le mai poate cumpara. O mai ajuta antrenoarele, pentru care Miruna este ca si copilul lor! Micuta campioana nu isi ridica privirea din pamant.

Este timida si modesta, dar... ambitioasa! Datorita ei, imnul Romaniei a rasunat peste hotare, la competitiile in care s-a inscris.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bravo, Miruna! Suntem mandri de tine si speram sa ai parte de oameni care sa te ajute pe drumul pe care l-ai ales!