Povestea emoționantă a pisicii care a venit singură la o clinică veterinară, pentru a naște! „Am auzit mieunături stridente..puiuții erau pregătiți să iasă în lume”

Autor: Laura Macovei

Povestea emoționantă a pisicii care a venit singură la o clinică veterinară, pentru a naște! „Am auzit mieunături stridente..puiuții erau pregătiți să iasă în lume”

Sursa: TikTok

O întâmplare mai puțin obișnuită, dar de-a dreptul emoționantă, a avut loc la o clinică veterinară din Iași. O pisică, care urma să nască, a venit singură la clinică și a cerut ajutor.

Povestea pisicii care a venit singură la o clinică veterinară din Iași, pentru a naște, a devenit virală. 

Povestea pisicii care a venit singură la clinica veterinară, pentru a naște

Mămica avea în burtică puii deja dezvoltați, care erau pregătiți să iasă în lume. 

Medicii amintesc de legătura specială care există între animale și oameni, acestea reușind să comunice cu noi și să ne simtă prezența atunci când sunt în căutare de ajutor sau salvare.

Nu întâmplător mămica pisică a simțit că, în apropierea ei, este o clinică veterinară, iar medicii de acolo au ajutat-o să își îndeplinească sarcina de a aduce pe lume puiuții. 

Citește și: Animalul care își mănâncă puii! Trăiește în curțile tuturor

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„Aici avem o pisicuță care, luni noaptea, în jurul orei 02:00, s-a gândit să nască singurică alături de noi, la spital.

În timp ce ne ocupam de ceilalți pacienți din internare, am auzit mieunături stridente venite de la ușa de la intrare și ne-am dus să vedem ce se întâmplă.

Acolo am găsit-o pe mămica care ne zicea că urmează să nască și are nevoie de ajutorul nostru. Am decis să o luăm la o consultație rapidă și după i-am făcut și o ecografie.

În urma ecografiei, am văzut puiuții care erau dezvoltați complet și gata să iasă în lume.

Legăturile dintre oameni și animale sunt foarte puternice, iar acestea creaturi drăgălașe nu încetează să ne surprindă cu gesturile lor. Experiența aceasta ne-a dovedit faptul că munca noastră este necesară și valoroasă. Îi mulțumim mămicii că a avut încredere în noi,” este mesajul transmis de medicul veterinar care a ajutat la nașterea puiuților.

Citește și: Un motan crescut în România a fost declarat cel mai frumos din lume. Acesta a fost premiat în cadrul competiției internaționale FIFe World Show

@arcadiavet 🔴Povestea pisicii care a venit singură la spitalul Arcadia Vet să nască 4 pisoi frumoși a ajuns deja virală pe internet. Suntem mândri ca ne-a ales să ne bucure cu pisoiașii ei.
🔴Povestea pisicii care a venit singură la spitalul Arcadia Vet să nască 4 pisoi frumoși a ajuns deja virală pe internet. Suntem mândri ca ne-a ales să ne bucure cu pisoiașii ei. 📍Arcadia Vet- policlinică și spital veterinar| Strada Cicoarei numărul 2-3A #arcadiavet #spitalveterinar #veterinariasi #clinicaveterinaraiasi #iasi ♬ The Folk- Vladislav Kurnikov