Povestea emoționantă din viața Monicăi Tatoiu pe care nimeni nu a știut-o. Vedeta a aflat din întâmplare că are un frate în Canada, în urmă cu un an: „Acum ne-am găsit și vine la București”

Autor: Silvia Cirstea

Monica Tatoiu, în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici 

Sursa: Captură YouTube

Monica Tatoiu și-a mărit familia, după ce a aflat că are un frate vitreg în Canada. Iată ce mărturisiri emoționante a făcut vedeta despre întâlnirea cu fratele său!

Monica Tatoiu este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite femei din showbiz-ul românesc. Femeia de afaceri s-a făcut remarcată în urmă cu foarte mulți ani, prin prisma aparițiilor sale în emisiunile televizate, unde de fiecare dată a dat dovadă de sinceritate. Mai mult decât atât, aceasta se poate lăuda cu un număr impresionant de fani, care o urmăresc cu drag mereu. Cu toate acestea, foarte puțini dintre oamenii care o apreciază pe vedetă pentru activitatea sa profesională au aflat de povestea emoționantă din viața ei.

Vezi mai jos cum a aflat femeia de afaceri că are un frate în Canada și ce spune despre întâlnirea cu acesta!

Monia Tatoiu a aflat din întâmplare că are un frate în Canada

Monica Tatoiu nu mai are nevoie de nicio descriere, căci toată lumea știe faptul că este una dintre cele mai cunoscute și apreciate femei din showbiz-ul românesc. Cu o sinceritate ieșită din comun și cu o carismă aparte, vedeta a reușit să cucerească iremediabil inimile românilor, care o urmăresc și o apreciază mereu.

La fiecare apariție a sa, aceasta nu a avut rețineri și a discutat de fiecare dată despre diferite subiecte importante și de actualitate.

Totuși, în ceea ce privește aspectele personale din viața sa, vedeta a preferat să păstreze o anume discreție și să nu ofere prea multe detalii de-a lungul timpului. Cu toate acestea, în urmă cu puțin timp, femeia de afaceri și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri de-a dreptul neașteptate despre familia sa.

Mai exact, în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici, aceasta a povestit cum a aflat din întâmplare că are un frate vitreg din partea tatălui în Canada. Deși nu știa de existența acestuia, vedeta a descoperit că sunt frați atunci când a făcut o vizită apropiaților din SUA. Acum, femeia de afaceri îl așteaptă cu brațele deschise pe fratele său și este nerăbdătoare să îl cunoască.

„Am aflat că tatăl meu era de front în munții Tatra și am aflat că i-a făcut un copil uneia, am aflat că strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Avea 21-22 de ani. Am o soră lângă Brno, am mai aflat că mai am un frate în Canada, în zona în care a fost cantonat tata. Acum ne-am găsit și vine la București. Strănepotul care lucrează la Paris, e IT-ist a plecat să-și caute rudele.

Acum un an am aflat că mai am un frate în Canada. Când am fost în America am aflat de la o soră a unei cumnate de povestea dintre tata și mama lui, era un om pasional”, a mărturisit Monica Tatoiu, în urmă cu puțin timp, în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Monica Tatoiu și-a făcut testamentul: „Sunt prea multe cadavre pe pământul ăsta”. Cine va moșteni averea impresionantă pe care a reușit să o strângă

Monica Tatoiu vrea să facă înconjurul lumii la 70 de ani

Nu mai este un secret pentru nimeni că îndrăgita femeie de afaceri este pasionată de călătorii. Până în prezent, aceasta a vizitat o mulțime de destinații turistice, atât din Europa, cât și din alte continente. Chiar în cadrul unui podcast, ea a povestit cum a fost prima ei călătorie în altă țară, care a avut loc în 1974, la Budapesta. Tot în cadrul podcastului, vedeta a dezvăluit și care este dorința ei cea mai mare pentru viitor. Se pare că peste doar câțiva ani, atunci când va împlini vârsta de 70 de ani, aceasta vrea să facă înconjurul lumii.

„Mi-am dorit să călătoresc. Am stat într-o cutie și s-a lărgit mai mult și mai mult. Prima mea ieșire din țară a fost în 1974, mergeam la o conferință la Budapesta. Pentru copiii care au crescut cu pașaport și așa, în momentul în care trenul a ieșit din țară și a depășit granița, m-am simțit... niciodată nu m-am gândit să plec. Am avut senzația că am depășit o barieră. Când am fost în Japonia în 1988, am mers de la Moscova, am trecut pe la Polul Nord, am zis că asta o să fac până mor. Mai am, vreau să fac înconjurul pământului la 70 de ani”, a mai spus Monica Tatoiu, în cadrul unui podcast.

Citește și: Ce spune Monica Tatoiu despre cel de-al treilea mariaj al acesteia. Femeia de afaceri și soțul ei se cunosc de 37 de ani