POVESTEA femeii care a fost CRESCUTA cinci ani de catre o familie de MAIMUTE in jungla FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 01:20

Marina Chapman, in varsta de 63 de ani, a povestit cum a fost crescuta de o familie de maimute in jungle din America de Sud.

 Femeia a dezvaluit toate amanuntele si intr-o carte pe care a scris-o despre aceasta poveste – “The Girl with No Name”

Marina a povestit ca atunci cand era doar un copil de cinci ani a fost rapita de cativa traficanti de copii si dusa in padurea Catatumbo din Columbia. Era noapte cand m-au lasat acolo. Imi aduc aminte ca mi-au dat drumul si am vazut in jur numai copaci si iarba.
Eram inspaimantata si nu vroiam decat sa mor. S-a facut ziua si simteam in jurul meu fosnetul ierbii, al copacilor si imi dadeam seama ca eram supravegheata de ochi pe care nu ii puteam vedea.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/marina2-4c851bbac50b5ac76aaeec974d72ff19.jpgMarina isi aminteste cum o familie de maimute capucin cu parul gri au venit aproape de ea si au inceput sa o inspecteze, sa ii umble prin par…Femeia a dezvaluit ca ii era foarte teama sa nu ii faca ceva rau, insa s-a linistit cand a vazut ca cele cinci maimute nu erau agresive.
Imi era ingrozitor de foame, nu mai mancasem de trei zile si ma rodea ingrozitor stomacul.

Femeia povesteste cum maimutele i-au dat sa manance si cum au invatat-o isi ia bananele din copac. Gustul acela de banana si felul cum aratau nu se compara cu ce stim noi despre acest fruct.

Cinci ani a fost crescuta de maimute pana cand a fost gasita de vanatori si apoi vanduta ca menajera.
Dupa ce in sfarsit a scapat, ea a fost adusa de catre niste vecini in West Yorkshire in 1977 cand s-a casatorit cu un organist pe nume John.

 

Taguri: