Povestea impresionanta a medicului Ali Vefa, bolnav de autism a schimbat vieti si a dat incredere parintilor care traiesc aceasta drama cu copiii lor!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 30 sep 2021, 16:35
taner olmez Foto(4)

Taner Olmez, un actor talentat si apreciat in Turcia si peste hotare

Sursa: Instagram

Taner Olmez, care da viata medicului Ali Vefa, bolnav de autism, este mandru de faptul ca a reusit sa schimbe vietile unor oameni care traiesc aceeasi drama cu proprii lor copii.

La cei 35 de ani ai sai, actorul Taner Olmez a acumulat peste 12 ani de experienta in actorie si a reusit sa cucereasca atat publicul din tara sa natala, cat si din strainatate, datorita talentului desavarsit si a carismei sale aparte.

Telespectatori din Romania l-au urmarit pentru prima data pe talentatul actor in anul 2014 in distributia serialului "Yaman", in care a jucat rolul lui Mert, un tanar care ii semana enor la temperament si in pielea caruia a reusit sa se transpuna perfect.

In anul 2017 Taner a jucat un alt rol memorabil in serialul istoric "Kosem", in care a interpretat rolul Printului Osman, iar in prezent publicul din tara noastra il urmareste cu mare interes in serialul fenomen "Doctorul minune", in care joaca dificilul rol al unui medic autist, ce constituie de departe cel mai important rol al carierei sale.

Povestea impresionanta a medicului Ali Vefa, bolnav de autism a schimbat vieti!

Taner Olmez a simtit inca de cand a aflat despre scenariul serialului "Doctorul minune", ca va juca cel mai dificil dar si cel mai frumos si important rol de pana acum, ce ii va schimba viata radical, atat lui cat si altor oameni care trec prin drama autismului. Indragitul actor a declarat presei din Turcia faptul ca si-a dorit enorm de mult sa joace acest rol inca de cand a aflat despre productie si inca de atunci a inceput sa se pregateasca temeinic pentru filmari, studiind indeaproape cazuri de autism asemanatoare cu cel al personajului ce urma sa-l

interpreteze.

Desi a recurs la multe sacrificii si a intampinat o serie de dificultati pe parcursul filmarilor pentru impresionant productie ce a avea sa devina un fenomen, Taner Olmez n-a fost tentat nicio clipa sa renunte ci dimpotriva s-a ambitionat din ce in ce mai mult, reusind sa realizeze un personaj perfect si mai mult decat atat sa cucereasca publicul. Si mai mult decat atat, indragitul actor a reusit prin intermediul rolului sau, al medicului autist Ali Vefa, sa ofere increderea de a merge mai departe tuturor persoanelor care au in familie rude ce sufera de aceasta boala

crunta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ali Vefa din serialul Doctorul minune, transformare fizica spectaculoasa pentru cel mai important rol jucat intr-un film artistic! Iata cum arata Taner Olmez cu parul lung!

Insusi celebrul actor Taner Olmez a marturisit dupa incheierea filmarilor pentru serialul "Doctorul minune", in cadrul unui interviu acordat unei reviste din Turcia, "Episode", faptul ca a trait o experienta socanta la un moment dat chiar in perioada in care inca filma.
Acesta a declarat ca intr-o dimineata inainte de a intra pe platoul de filmare, a fost oprit pe strada cand a coborat din masina, de un barbat grabit dar extrem de impresionat de povestea medicului Ali Vefa.

Barbatul i-a marturisit ca este tatal unei fetite care suferea de autism si i-a subliniat ca urmareste serialul Doctorul minune, care i-a schimbat viata, deoarece i-a adus mult optimism in suflet, avand incredere ca fiica lui va fi bine si va reusi sa mearga mai departe in ciuda cumplitei boli.

"M-am trezit la 8 dimineața și m-am dus la platou. Mașina m-a lăsat pe platou, am coborât, am făcut zece pași, un bărbat a fugit spre mine. Avea între 40-45 de ani: „Frate, știi de ce alerg? Am întârziat la serviciu din cauza ta. Am o fiică cu autism, am urmărit serialul, apoi am urmărit reluarea, mi-am pierdut somnul”, a spus barbatul. Cu alte cuvinte, după difuzarea primului episod, prima persoană pe care am văzut-o fără să văd pe nimeni din platou a fost un tată care avea o fiică cu autism. A fost o poveste interesantă pentru mine!", a spus Taner Olmez, potrivit episodedergi.com 

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, Ali, luat prizonier!