Povestea IMPRESIONANTA a unui baietel. Nu poate sa mearga la scoala, dar tot participa la ore! Afla cum este posibil asa ceva! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 23:05

Devon Carrow-Sperduti, un baietel in varsta de 7 ani face alergii care i-ar putea fi fatale, de aceea cea mai mare parte a vietii sale va trebui sa stea in casa.

Pana si o zi la scoala ar putea sa-l omoare, de aceea patrintii au gasit o solutie pentru ca micutul sa nu piarda orele de la scoala. Devon are un robot VGO care este legat la calculatorul de acasa. Fata baiatului apare prin intermediul webcam-ului de pe robot, in timp ce baiatul poate vedea tot ce se intampla in clasa, dar si profesorii, prin camera frontala a robotului. 

 

Robotul are propriul birou in sala de clasa si poate sa ridice mana sau sa raspunda intrebarilor din clasa, robotul poate ridica si mana. Vedeti

cum functioneaza totul in galeria foto de mai jos!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.