Povestea INCREDIBILA a gemenelor siameze care IMPART ACELASI CORP VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 16:00

Abby si Brittany Hensel sunt doua surori foarte apropiate una de cealalta, la propriu.

Fetele, care au implinit anul acesta 22 de ani, sunt gemene siameze, adica fiecare are capul ei, insa impart acelasi corp. Cele doua au inimi, plamani, coloane vertebrale si stomacuri separate, insa impart acelasi ficat, aceleasi maini si aceleasi picioare.

 

Fiecare dintre ele isi controleaza propria jumatate a corpului, ceea ce inseamna ca au invatat de mici sa isi coordoneze miscarile pentru a realiza diverse activitati.

 

Astfel, spre exemplu, ele pot merge normal, pot bate din palme, pot inota si chiar au luat permisul auto. In acelasi timp insa, fiecare poate scrie simultan lucruri diferite cu mana pe care o controleaza.

 

Fetele, care desi impart acelasi corp au personalitati diferite, spun ca sunt obisnuite ca lumea sa se uite la ele pe strada.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

"Stim ca toti se uita ciudat la noi insa ne-am obisnuit. Nu dam importanta acestui lucru si ne vedem de viata noastra", spun ele.

In ciuda aspectului neobisnuit duc o viata cat se poate de normala: merg la scoala, lucreaza, ies in oras, fac sport si au un grup mare de prieteni. Doctorii nu le-au dat sanse de supravietuire la nastere, insa au deja 22 de ani si sunt perfect sanatoase.

 

Ele mai au un frate si o sora care sunt normali.

 

 

Taguri: