Povestea incredibilă a unei femei care și-a pierdut logodnicul chiar în ziua nunții lor. Tânăra a aflat că bărbatul trăia o viață dublă, abia la câțiva ani după moartea acestuia

Autor: Silvia Cirstea

Imagine cu scop ilustrativ 

Sursa: Unsplash

O femeie din SUA a trecut prin cele mai grele momente ale vieții sale, după ce și-a pierdut partenerul în ziua nunții. Incredibil ce a aflat după moartea acestuia!

Povestea de necrezut prin care a trecut Kaitlin, o americancă care se confruntă cu depresia, în urma unor tragedii care i-au lăsat răni adânci în suflet. Se pare că tânăra nu a fost foarte norocoasă la capitolul dragoste, având în vedere că doi dintre partenerii săi au murit chiar în timpul unor evenimente care ar fi trebuit să celebreze viața și bucuria de a fi împreună. Mai mult decât atât, aceasta a aflat la câțiva ani de la moartea logodnicului său că bărbatul pe care îl cunoscuse pe o aplicație de dating trăia o viață dublă.

Iată prin ce situație greu de imaginat a trecut femeia!

Povestea incredibilă a unei femei care și-a pierdut logodnicul chiar în ziua nunții lor

Kaitlin, o americancă din SUA, a trăit șocul vieții sale după ce logodnicul său a murit chiar în ziua nunții lor. Dar asta nu este tot, căci la câțiva ani de la tragedie a mai primit o lovitură dureroasă, și anume a aflat că bărbatul mai avea o relație în paralel.

Înainte de această experiență traumatizantă, americanca a mai trecut printr-o tragedie de genul acesta. Mai exact, în urmă cu 10 ani, la aniversarea sa de naștere, partenerul femeii de la vremea aceea a murit înecat. Deși trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața ei, petrecerea s-a transformat într-un adevărat coșmar. Chiar și luni bune după accident, aceasta a suferit enorm și nu a putut să treacă peste tragedia care i-a rupt inima în multe bucăți.

„În 2015, părinții mi-au organizat o petrecere cu ocazia zilei de naștere. Toată lumea se distra de minune până când l-am auzit pe fratele meu strigând numele lui Mike. Când am alergat în direcția agitației, l-am văzut pe Mike prăbușit lângă piscină. Alunecase în apă și nu mai respira. Am încercat disperată să-l resuscitez, dar a rămas inconștient. La spital, mi s-a spus că Mike nu se va mai trezi niciodată.

Nimeni nu știe cum s-a accidentat. Și-a fracturat câteva vertebre și a avut o leziune cerebrală, dar nu știm cum s-a întâmplat asta. După șase zile l-am deconectat de la aparatele care-l țineau în viață. Șocul și durerea mea au fost insuportabile.”, a povestit Kaitlin în cadrul unui interviu, potrivit observatornews.ro.

După ani întregi în care a suferit enorm și a vărsat lacrimi amare, femeia a fost încurajată să mai acorde o șansă iubirii.

Așa s-a făcut că în anul 2018 l-a întâlnit pe Eric, prin intermediul unei aplicații de dating. Cei doi s-au întâlnit în New York, iar la scurt timp după ce s-au cunoscut, Kaitlin a simțit că se îndrăgostește de el. Modul în care bărbatul o făcea să se simtă era unul incredibil la care nici măcar nu mai spera femeia, astfel că un an mai târziu a avut loc și cererea în căsătorie.
Povestea lor de dragoste părea că este din ce în ce mai sudată, iar ei mai fericiți pe zi ce trece.

„Era atrăgător, vorbăreț și interesant. Începusem să mă îndrăgostesc de el. Eric a fost minunat. Modul în care mă asculta, mă făcea să mă simt în siguranță. Cinci luni mai târziu, ne-am mutat împreună. Când m-a cerut în căsătorie în Central Park, în decembrie 2019, mi s-a părut că trăiesc într-un basm. Găsisem din nou iubirea. Eram sigură că povestea noastră se va termina cu vindecarea mea”, a mai spus americanca, conform aceleiași surse citate mai sus.

Deși trăiau o poveste ca într-un basm, fericirea celor doi iubiți s-a transformat într-o adevărată tragedie. Chiar înainte cu o zi de căsătorie, cei doi au luat cina împreună cu familia și prietenii lor. Totul a fost exact așa cum și-au dorit, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată a doua zi, atunci când trebuiau să își unească destinele pentru totdeauna. Mai exact, Eric a murit în dimineața aceea, după ce a suferit un infarct.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Ne pregăteam să ne căsătorim în august 2020. La cina cu prietenii și familia, în seara de dinaintea nunții noastre, Eric le-a spus tuturor cât de mult mă iubește. După cine, ne-am spus noapte bună şi m-am dus în camera mea de hotel. Eric stătea cu fratele lui. A doua dimineață am fost trezită de telefon. Am auzit vocea mamei mele. „Kaitlin! Trebuie să vii jos în hol”. Am simțit cum mă cuprinde teama. „Nu până nu-mi spui ce se întâmplă.” A părut o veșnicie până când a răspuns. „Eric a murit în dimineața asta”. M-am prăbușit în pat, luptându-mă să respir". Eric murise la vârsta de 33 de ani în urma unui infarct, potrivit medicilor legişti.”, a mai spus Kaitlin.

Citește și: Poveste de dragoste cu final tragic! Tânără în vârstă de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de propriul iubit, la Sibiu: „Am auzit țipete foarte puternice”

Ce a aflat femeia, la câțiva ani de la moartea partenerului său

După moartea logodnicului său, Kaitlin a suferit zi de zi, însă a învățat să își gestioneze durerea. Aceasta a păstrat rochia de mireasă, iar inelul de logodnă îl mai purta la anumite evenimente speciale. Pentru ea, durerea și lipsa partenerului său nu puteau fi înlocuite din inimă, însă a învățat să trăiască cu aceste sentimente chinuitoare până când a aflat ceva la care nu se aștepta vreodată. Ei bine, în 2023, atunci când era aniversarea logodnicului său decedat, aceasta a văzut o postare pe rețelele de socializare care i-a atras atenția.

„În 2023, pe 20 noiembrie – ziua de naștere a lui Eric – mă uitam pe Instagram când am văzut o postare care comemora pe cineva care murise și care avea același nume de familie și zi de naștere cu logodnicul meu. Autorul postării spunea că fusese cu el la ultima lui aniversare. „Ce coincidență bizară”, m-am gândit, în special pentru că postarea era de la cineva care auzise de povestea mea și care îmi scrisese. Am dat click pe postare şi am descoperit că, de fapt, era vorba chiar de Eric. I-am trimis un mesaj persoanei respective pentru a-i cere explicații. Două ore mai târziu, aveam răspunsul – cu capturi de ecran.”, a mai povestit Kaitlin, conform aceleiași surse citate mai sus.

După ce a așteptat timp de două ore, Kaitlin a aflat că logodnicul său trăia, de fapt, o viață dublă. Chiar în anul 2019, atunci când aceasta fusese cerută în căsătorie, logodnicul său mai cunoscuse pe cineva, prin intermediul aplicației de dating. Nu doar că a aflat că a fost înșelată la momentul acela, dar a descoperit și faptul că Eric a păstrat relația cu persoana respectivă până în apropierea nunții lor. Adevărul crunt pe care l-a aflat abia la câțiva ani după moartea iubitului a făcut-o pe Kaitlin să sufere enorm și să ajungă la depresie și anxietate.

„L-a întâlnit pe Eric pe o aplicație de întâlniri în martie 2019. Au început să se întâlnească și încă mai vorbeau cu 15 zile înainte de nunta noastră. Văzând mesajele pe care i le trimisese în timp ce stăteam împreună acasă, mi s-a făcut rău. Relația pe care credeam că o avusesem; bărbatul pentru care am plâns atât de mult – totul a fost o minciună. În lunile care au urmat m-am luptat cu depresia și anxietatea, iar acum fac terapie”, a mai spus femeia, conform aceleiași surse citate.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.