Povestea lui te va EMOTIONA pana la LACRIMI. Motivul pentru care un pensionar nu se dezlipeste niciodata de fotografia raposatei sotii

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 02 oct 2020, 15:55

"Am fost un om foarte bogat. Dar averea mea nu consta in bani, ci in iubire", si-a inceput batranul povestea.

Povestea unui pensionar din California face senzatie pe internet! Batranul este vazut adesea luand masa in oras, singur, avand pe masa intotdeauna o fotografie veche, pusa in rama. Poza o reprezinta pe raposata lui sotie care s-a stins din viata in 2009.

Barbatul si-a intalnit sotia pe cand ambii aveau 17 ani. Au iesit o perioada, insa ulterior el a fost nevoit sa plece in razboi. In timp ce isi servea tara si nu stia daca se va mai intoarce acasa, barbatul s-a gandit in permanenta la fata care ii furase inima.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cand s-a intors din razboi, ea se mutase in alt oras. A cautat-o cu disperare vreme de 10 ani, gandindu-se mereu la ea si refuzand sa se intalneasca cu alte fete. Intr-o zi, cand s-a oprit la frizer, a aflat cu stupoare ca salonul apartinea tatalui fetei pe care o cautase atata timp.

Cand s-au intalnit, in sfarsit, dupa atata amar de vreme, a aflat ca si ea se gandise la el in acest timp si nu avea pe nimeni in viata ei.

S-au casatorit si au fost impreuna la bine si la rau, timp de 55 de ani pana cand sotia a decedat. De la moartea acesteia, barbatul nu numai ca nu si-a refacut viata, dar nu se dezlipeste de fotografiile raposatei.
Spune despre ea ca era sufletul lui pereche. O va iubi la fel ca in prima zi pana cand va pleca si el in ceruri.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.