Cum a aflat Florin Răducioiu că era înșelat și cine l-a ajutat să afle adevărul: „Îi mulțumesc enorm pentru că mi-a deschis ochii”

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 20 mai 2024, 11:03

Florin Răducioiu a povestit o întâmplare din tinerețe când a fost înșelat de iubita sa.

Sursa: Iamsport

Florin Răducioiu a rememorat o întâmplare din tinerețea sa, de pe vremea când activa ca fotbalist.

Florin Răducioiu, fostul atacant al naționalei României, a dezvăluit cum a aflat că era înșelat de iubita sa din acea perioadă, Eugenia Ștefan, cunoscută ulterior ca Janine. Totul s-a petrecut pe când Răducioiu era reprezentat de Giovanni Becali, agentul său și totodată și protectorul său, care a jucat un rol crucial în evoluția sa.

Giovanni Becali l-a ajutat să afle adevăul

Răducioiu a povestit că relația sa cu Janine l-a marcat profund.

A întâlnit-o pentru prima dată la un concurs de frumusețe, Miss România, unde a fost membru al juriului. Deși inițial au avut doar convorbiri telefonice, relația lor a evoluat rapid după ce s-au întâlnit întâmplător pe stradă.

„Era superbă și am fost foarte îndrăgostit de ea”, a declarat Răducioiu.

Problemele au început să apară din cauza geloziei și nesiguranței.

Janine rămânea în România, iar Răducioiu era neliniștit, neștiind ce face. Această neliniște l-a afectat și pe terenul de fotbal, unde nu a reușit să se exprime la cel mai bun nivel.

Situația a luat o turnură dramatică atunci când Giovanni Becali a intervenit. Nu Răducioiu, ci Becali a fost cel care a angajat un detectiv pentru a afla adevărul. Investigațiile au confirmat suspiciunile lui Răducioiu: Janine avea o relație cu altcineva.

Becali a fost cel care a confruntat-o pe Janine, iar Răducioiu a rămas în mașină, în timp ce agentul său rezolva situația.

„Îi mulțumesc enorm lui Giovanni Becali pentru că mi-a deschis ochii și mi-a spus: ‘Florin, nu e pentru tine. Ești foarte tânăr, trebuie să-ți vezi de carieră’. A fost dureros, dar am realizat că aveam nevoie de acest șoc pentru a merge mai departe”, a declarat Răducioiu pentru iamsport.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Imagini inedite cu Răzvan Lucescu după ce PAOK Salonic a câștigat titlul în Grecia: „Nimeni nu ne dădea vreo șansă!”

Citește și: Sărbătoare pe Etihad! Manchester City a cucerit titlul în Premier League pentru al patrulea an la rând

Florin Răducioiu trăiește o poveste de dragoste fericită

Acum, la 54 de ani, Florin Răducioiu duce o viață fericită alături de iubita sa, Andreea Albăstroiu, în vârstă de 43 de ani. Cei doi formează un cuplu de peste patru ani și se pregătesc de nuntă, după ce fostul internațional a cerut-o în căsătorie în noaptea de Revelion.

Andreea a lucrat în Italia ca secretar la Biroul de Promovare Comercial-Economică din Milano și l-a ajutat pe Răducioiu să treacă peste durerosul divorț de Astrid, cu care a fost căsătorit timp de 23 de ani și cu care are doi copii, Andrea și Alessandro.

Andreea Albăstroiu, la rândul ei, a trecut printr-un divorț înainte de a-l cunoaște pe Răducioiu și are un fiu din prima căsnicie. Fostul atacant și Andreea sunt de nedespărțit de când s-au cunoscut la Milano și au reușit să-și construiască împreună o viață fericită, lăsând în urmă trecutul tumultuos.

În lumina acestor evenimente, Răducioiu își exprimă recunoștința față de Giovanni Becali nu doar pentru sprijinul oferit în carieră, dar și pentru intervenția decisivă care i-a schimbat viața personală.